RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13896  Szerző: Jani

Akár a körkapcsolásban.Debrecenben még mindig nem szól a Gold.Nyíregyházán és Miskolcon mi a helyzet?
 #13893  Szerző: LAZLOW

Miskolcon mi a nagy harci helyzet? Mert már nem hallok a 106.5-ön semmit, csak ami belecsapkod a 106.6 Bartók Debrecenből.
 #13891  Szerző: Jani

Én is azt tenném. ;)
 #13889  Szerző: LuciFerko

ha énlennék az NHH akkor kurvagyorsan minden dokumentet megszereznék és mennék egy rakat rendőrrel leszerelni ezt a sz*rt a p*csába.

már bocs...
 #13888  Szerző: Jani

Van egy olyan rossz előérzetem,hogy este mind a 3 frekin szólni fognak. :oops:
 #13885  Szerző: LuciFerko

Amúgy faszommár. Nem lehetne meglepetésszerűen egy időben lecsapni a 3 helyszínre? Ahogy ezt kalózvadászatkor szokták.
 #13883  Szerző: MrG

LAZLOW írta:Amúgy valaki tudja merre lehet a Gold adója Nyiregyen? Mert ezt még nem sikerült megtudnom....
Szerintem hamarosan érdemes lesz beruházniuk egy mobil, mozgatható, easy-to-install adóra, ha még nem tették meg. :lol:
 #13882  Szerző: LuciFerko

megy a kapkodás meg az idegeskedés :D
 #13880  Szerző: LAZLOW

Szabi írta:Majd megtudjuk a hírekből. :boldog:
Egyelőre a Gold FM hírszolgálat nem mondott semmit, igaz csak a végefelé kapcsolódtam be...
De érdekes dolgok zajlanak az éterben: Megy a Human a The Killerstől, és belekeveredett egy szpot töredéke. Kb: Are we humans, or are we ófió :lol:

Amúgy valaki tudja merre lehet a Gold adója Nyiregyen? Mert ezt még nem sikerült megtudnom....
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 222