RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13934  Szerző: nyikolaj

:vomit: :shoot: :fuckyou: -Ezt nekik!
 #13933  Szerző: Andrew5

hát ha arra gondolsz hogy feltesznek egy uj adót akkor az már nagyon komoly volna bár nem lehetettlen..
 #13932  Szerző: nyikolaj

Andrew!szerinted az online miért szól? :gülü:
 #13930  Szerző: Andrew5

óóóóóóó igeeeeennnn debrecenben csak ez van : ssssssssssssssssssssssssss
ssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssssssssss :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)

mod.: kicsit szélesek lettek az 's' betűid, úgyhogy tördeltem, hogy ne húzza szét a fórumot élvezhetetlenre. Szabi.
 #13929  Szerző: nyikolaj

Mi lenne,ha mi fórumozók elmennénk a gosk góréjához,és az orra alá nyomnánk az NHH jelentéseit(amit itt is olvashatunk)Mit válaszolna rá? :hehe: A debreceni miért szol még mindig? :vomit:
 #13928  Szerző: Jani

nyikolaj írta:Skacok!Ez csak a szokásos goldos kimaradás volt szerintem.Nem akarom,hogy igazam legyen,de nem ma,és nem holnapután fog elnémulni hanem.........Még itt lesz nekünk egy jó darabig.
Remélem nem Próféta beszél belőled. :)
 #13927  Szerző: nyikolaj

Skacok!Ez csak a szokásos goldos kimaradás volt szerintem.Nem akarom,hogy igazam legyen,de nem ma,és nem holnapután fog elnémulni hanem.........Még itt lesz nekünk egy jó darabig.
 #13926  Szerző: LAZLOW

Az NHH leállította a debreceni Gold Fm rádiót -a miskolci és nyíregyházi jogellenesen, de még szól
A Nemzeti Hírközlési Hatóság a mai napon néhány perccel 12 óra után leállította a nyíregyházi székhelyű Jonathán Rádió Kft. által üzemeltetett debreceni Gold FM rádiót - olvasható az NHH ma kiadott hivatalos közleményében. Az NHH a rádió-berendezéseket lefoglalta és az antennacsatlakozót lepecsételte. Az NHH és Országos Rádió és Televízió Testület jogerős döntései ellenére, a mai napig engedély nélkül, jogellenesen szól a miskolci és nyíregyházi Gold Fm rádió is. A közeljövőben az NHH ezen rádiók leállítása érdekében is eljár. Mivel a jelenleg már felszámolás alatt álló Jonathán Rádió Kft. nem tett eleget a jogerős hatósági határozatban foglaltaknak, az NHH az elmúlt héten helyszíni ellenőrzést tartott. A múlt heti ellenőrzés idejére mindhárom rádiót a jogkövető magatartás látszatát keltve rövid időre leállították, majd újra szólni kezdtek, és ezzel folyamatos jogsértést követnek el. Rádiónknak Márton György az NHH szóvivője nyilatkozott, amit meghallgathatnak a fenti ikonra kattintva!
http://www.sunshinefm.hu/index.php?modu ... cat=newest
 #13924  Szerző: Jani

nyikolaj írta:Érdekes!Az online működik. :oops: Jo lenne,ha valaki informálna minket Debrecenből! ;)
Nemrég írtam. ;) Olvass vissza egy kicsit. :)
 #13923  Szerző: Jani

Arra kíváncsi leszek,ezt a debreceni esetet szerencsekerék Viktor mivel magyarázza a halgatókáknak? :S :D
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 222