RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#15620  Szerző: mlaszlo

Tegnap a Balatonnál voltunk, kicsit nézelődtem a rádiók között és furcsa módon az északi oldalon a Danubiusnál a rádió végig a 103,3-mal próbálkozott, a 100,5 alig jött be, de így szinte már hallgathatatlan volt, főleg Balatonfűzfő és Balatonalmádi között. Nem tudjátok mitől lehetett ez? Az autórádiónk bizonyul gyengének vagy a Kab-hegyi adóval volt gond? Mert ha jól emlékszem régebben tökéletesen jött végig a 100,5.
 #15083  Szerző: NagyBela

Attis! Jó, volt ezt az oldalt böngészni!

Dénes Tamás
Rókusfalvy Pál
Garami Gábor
Buza Sándor
Rónai Egon
Bochkor Gábor
Boros Lajos
Jakupcsek Gabriella
Kun Zsuzsa
Belyó Barbara
Vincze Kinga
Vágó Piros
Szily Nóra

Nekem többek közt velük volt az igazi a Danubius!
Hmmmmmmmm azok a 90-es évek :D
 #14373  Szerző: LewyDee

Attis írta:
LewyDee írta:
Attis írta:Negatívum: minden órában leadják az "Ez történt a Pirítósban" blokkot.
Pozitív: Ahhoz képest, h sokkal rosszabb is lehetne, nekem bejön a Pirítós. A Bumeráng nekem már nagyon erőltetett, ez nem rossz...
Csókolom! Van kis tejes?:)
Parancsolsz?
Pirítósban állandóan megy a kistejes reklámja:-)
 #14066  Szerző: Attis

LewyDee írta:
Attis írta:Negatívum: minden órában leadják az "Ez történt a Pirítósban" blokkot.
Pozitív: Ahhoz képest, h sokkal rosszabb is lehetne, nekem bejön a Pirítós. A Bumeráng nekem már nagyon erőltetett, ez nem rossz...
Parancsolsz?
 #14061  Szerző: LewyDee

#14033  Szerző: LuciFerko

szint.
 #14029  Szerző: fofla

Úgy egy hete a Jáksó műsorában hallottam a következő kis beszélgetést:

JÁKSÓ - Halló
HALLGATÓ - ....
JÁKSÓ - HALLLLÓÓÓÓÓÓÓÓ
HALLGATÓ - Jáksó te egy köcsög vagy!
JÁKSÓ - De legalább nem egy k**va.

Azóta kedvem nem volt belehallgatni a Danba! Köszönjük Laci, hogy növelted a rádiózás népszerűségét.
 #13842  Szerző: Attis

Negatívum: minden órában leadják az "Ez történt a Pirítósban" blokkot.
 #13780  Szerző: NagyBela

Mi történt a Danub topicjával? Pangás van? Sehol semmi történés? :)
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 110