RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#15275  Szerző: mlaszlo

Mintha javultak volna az MTV tematikus csatornái (Dance és a Hits), nem látok annyi reklámot rajtuk és nincs olyan sok megszakítás.
 #15230  Szerző: Attis

mlaszlo írta:Nézegettem a magyar MTV műsorát és csak most látom, hogy már csak napi kb. 3-4 óra zene van rajta (reggel 6 és 9, valamint 13 és 14 óra között? Ennyire leépült ez a csatorna, hogy már szinte a nap 24 órájában zene helyett értelmetlen műsorok mennek rajta? :o
Még jó, h akkor zene van. Brutálisan sz*r műsorokat adnak a magyar "Music" TV-n. Csak az a baj, h ahogy elnézem a német VIVA és MTV se különb.
 #15160  Szerző: mlaszlo

Nézegettem a magyar MTV műsorát és csak most látom, hogy már csak napi kb. 3-4 óra zene van rajta (reggel 6 és 9, valamint 13 és 14 óra között? Ennyire leépült ez a csatorna, hogy már szinte a nap 24 órájában zene helyett értelmetlen műsorok mennek rajta? :o
 #14866  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Másnál is kockásodik néha a Comedy Central?
UPC kábelen is kockásodik, de csak bizonyos műsorszámoknál (pl. Simpson család). Szerintem az IKO-hoz hasonlóan a műsorok bedigitalizálásánál szúrhatnak el valamit.
ajánlok alatt is szokott sajna.
 #14865  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Másnál is kockásodik néha a Comedy Central?
UPC kábelen is kockásodik, de csak bizonyos műsorszámoknál (pl. Simpson család). Szerintem az IKO-hoz hasonlóan a műsorok bedigitalizálásánál szúrhatnak el valamit.
 #14861  Szerző: Mauro

Másnál is kockásodik néha a Comedy Central?
 #14838  Szerző: LuciFerko

mg írta:
LuciFerko írta:VH1 konyec?
állítólag tán újra elosztható lesz 24 órásban.
bár nekem egy ideje már a mezzo a zenetévé, azon legalább zene van :)
éjjel van rajta sok jazz meg wörldmjúzik.. meg olyanok is, hogy csak nézek.. pl dZihan&Kamien
 #14837  Szerző: mg

LuciFerko írta:VH1 konyec?
állítólag tán újra elosztható lesz 24 órásban.
bár nekem egy ideje már a mezzo a zenetévé, azon legalább zene van :)
 #14836  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Érdekes, hogy míg nálunk 24 órásra akarják növelni a Comedy Central műsoridejét, addig a németeknél 24 óráról 10 órára csökkentették a adásidejét. Úgy látszik náluk nem hozta a várt sikert a csatorna, mert az önálló csatornája megszűnt és ezentúl már csak 20:15 és reggel 6 óra között látható a német Nick csatornán.
VH1 konyec?
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 106