RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#151130  Szerző: oldman

Ugyanaz vezet műsort, mint aki a szignálokat mondja!
Vagy a szignálokat, vagy a műsorvezetőt kéne lecserélni. Szerintem nem méltó egy ilyen kaliberű rádió esetében a mostani megoldás. A csaj egyébként rendben van.
 #150191  Szerző: Kovi02

Pár napja polaritás váltás történt?
Eddig az Avala-i BG1 és a Kékes-i MR1 teljesen elnyomták,de pár napja teljesen tisztán jön,RDS-sel!
Valakii más még tudná ellenőrizni?
 #150069  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:
frekvenciapásztor írta:Na hát a szabadkai is csodálatosan szól... akár a vásárhelyi dankó... meg a szegedi, de a szentesi se a legjobb :O :(
OFF:
Akkor hallgass bele a Radio Krajina-ba,vagy a Hit Zec-be(104,2 és 104,8 Novi Sad) :lol:

ON
Ezek működnek még? :)
 #150058  Szerző: Kovi02

frekvenciapásztor írta:Na hát a szabadkai is csodálatosan szól... akár a vásárhelyi dankó... meg a szegedi, de a szentesi se a legjobb :O :(
OFF:
Akkor hallgass bele a Radio Krajina-ba,vagy a Hit Zec-be(104,2 és 104,8 Novi Sad) :lol:

ON
 #150051  Szerző: Kovi02

frekvenciapásztor írta:Olyan mocskos torz volt (nekem) Szegedtől 10 km-re kocsiban, hogy eltekertem, nehogy nekimenjek egy fának! :( Milyen adójuk van? Valami 40 éves szar? :vomit:
Nálam ez az egyik legszebben hangzó adó,bár régebben volt egy kis gond, a megszólalások halkak voltak,az reklámok azok normálisan hangon mennek,a zenék üvöltöttek. amúgy ha ez neked ilyen szar,akkor hallgass bele az RTS 202 program szabadkai adójába
 #149882  Szerző: Kovi02

frekvenciapásztor írta:Heló mindenki! Tetszenek hallgatni mostanság ezt a rádiót? Mintha picit jobban szólna, mint eddig, nem? Bár így is elég borzalmas, az autórádión az RDS elég szarul jön sztereó mellett is. Amúgy meg bent nem is lehet rendesen fogni (kb. 15 km-re az adótól) :gülü:
Hidd el,akkor nálad valami baj van,mivel én minden héten hallgatom a 88-at és autón belül,a telefonom rádiójával,"egyszáldróttal" is kiválóan jön Szegeden belül,Mórahalomig tisztán RDS-sel.Szerintem -hiába van ott nagyobb teljesítmény-,a 104,6 MR2-nél sokkal nagyobb vételkörzete van,Mórahalom után az MR2 zajos sztereó,az RDS alig jön le,vagy hibásan,míg a 88 RDS-e ott is lejön,nem-vagy ritkán- tévesztve. (Itthon a padlás alá "tett" antennával V polárban,még az Onkyo tunerem(az RDS chipje mintha nem is lenne,kb 10mp alatt hoz le-akkor is tökéletes vételnél- RDS)RDS chipje is lehozta az RDS PS-t.
 #149878  Szerző: frekvenciapásztor

Heló mindenki! Tetszenek hallgatni mostanság ezt a rádiót? Mintha picit jobban szólna, mint eddig, nem? Bár így is elég borzalmas, az autórádión az RDS elég szarul jön sztereó mellett is. Amúgy meg bent nem is lehet rendesen fogni (kb. 15 km-re az adótól) :gülü:
 #137202  Szerző: Kovi02

Műs.v. megszólalások és a szignálok nagyon halkak,a zenék meg ordítanak.. :shock:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 27