zenefalo írta:Reggel az RDS PS statikus lett: _SLAGER_Tegnap is _SLAGER_ volt már az RDS.
zenefalo írta:Reggel az RDS PS statikus lett: _SLAGER_Tegnap is _SLAGER_ volt már az RDS.
FLaci81 írta:Fancy - Bolero-t már hallottam többször, ma, vagy tegnap reggel meg Yazoo Don't Go szóltBroCreSt írta:Ha tényleg volt, akkorFLaci81 írta:Ez amolyan ex Sláger / Juventus-os 80s esetleg 90s évek nyakig befásult zenéi egy két kivétellel...Bad Boys Blue, Első Emelet volt már, nem egyszer.
Sehol egy Bad Boys Blue, Blue System, Első Emelet, Fancy, Jason Donovan, Jermaine Stewart, esetleg London Boys, Mel & Kim, Milli Vanilli... Ezek csak a 80s évekből és még lehetne sorolni bőven bőven...
Valamelyik nap hallottam rajta C. C. Catch-et az mondjuk jó volt, vagy a Neoton Família
90s éveket inkább le sem írom, mert ki sem férne ide...
BroCreSt írta:Ha tényleg volt, akkorFLaci81 írta:Ez amolyan ex Sláger / Juventus-os 80s esetleg 90s évek nyakig befásult zenéi egy két kivétellel...Bad Boys Blue, Első Emelet volt már, nem egyszer.
Sehol egy Bad Boys Blue, Blue System, Első Emelet, Fancy, Jason Donovan, Jermaine Stewart, esetleg London Boys, Mel & Kim, Milli Vanilli... Ezek csak a 80s évekből és még lehetne sorolni bőven bőven...
Valamelyik nap hallottam rajta C. C. Catch-et az mondjuk jó volt, vagy a Neoton Família

FLaci81 írta:Ez amolyan ex Sláger / Juventus-os 80s esetleg 90s évek nyakig befásult zenéi egy két kivétellel...Bad Boys Blue, Első Emelet volt már, nem egyszer.
Pasa írta:Szerintem éppen két régi rádiós brandet vágnak most taccsra a 103,9-en.Nekem az a véleményem, hogy a Sláger FM-mel is az lesz a probléma egy idő után, mint az összes Bertók féle rádióval (R1, Ozone, stb), hogy a szűk zenei kínálat, viszonylag magas ismétlésszám és megújulásra képtelenség miatt borzasztóan egyhangú, unalmas lesz, folyamatos hallgatásra alkalmatlanná válik.