RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#151463  Szerző: Glenn

Értem. Hát akkor erről ennyit, egyértelmű, hogy ki hazudik. Millió kölni szilveszteri videó van a tubin, naná, hogy akkor a szavahihető német közmédia szerint mind hamis. Sőt, meg sem történtek ezek az események. Szégyen, még jó, hogy nem a mi pénzünkből hazudoznak...
 #151455  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Kár, hogy nem értem a cikket. Viszont így most maximum 1:1, illetve ez kismiska ahhoz képest, amit a német tévék mutattak rólunk tavaly nyáron (szintén közpénzből). :x
Körülbelül ezt írhatja:
A hírcsatorna(ahogy ők írják Nachrichtenkanal) egy 2012-es évi youtube videót tett be mint akkori beszámoló hogy zaklatták a Kölnben a nőket,(ha jól értelmezem a videóban fiatal férfi azaz,egy Dán turista van aki egyiptomban megtámadta és szexuálisan molesztált egy lányt),és azzal hamísíthatták.Egy magyar média blog pedig úgy beszélt erről mint egy "hírhamísítás"("Nachrichten-Fälschung").
 #151425  Szerző: Glenn

Kár, hogy nem értem a cikket. Viszont így most maximum 1:1, illetve ez kismiska ahhoz képest, amit a német tévék mutattak rólunk tavaly nyáron (szintén közpénzből). :x
 #151415  Szerző: BMáté

Gr3g0ry írta:
http://mediatanacs.hu/cikk/169168/NMHH_ ... alkotoknak
Eszerint az M5 és az M6 csatorna terjesztési feltételei felcserélődnek: az M5 csatorna országos terjesztésűvé válik, és az M6 csatorna vételkörzete Budapestre és környékére korlátozódik. Ennek megfelelően az M6 csatorna a továbbítási kötelezettség alól is kikerül, és helyette az M5 médiaszolgáltatás kerül be.
Szóval a M6 a budapesti UHF 43-re kerül majd DVB-T-n?
34-re, de egyébként így van, illetve elvileg az M6 mellett rajta lesz még a Parlamenti és a Nemzetiségi adás is.
 #151389  Szerző: Gr3g0ry

http://mediatanacs.hu/cikk/169168/NMHH_ ... alkotoknak
Eszerint az M5 és az M6 csatorna terjesztési feltételei felcserélődnek: az M5 csatorna országos terjesztésűvé válik, és az M6 csatorna vételkörzete Budapestre és környékére korlátozódik. Ennek megfelelően az M6 csatorna a továbbítási kötelezettség alól is kikerül, és helyette az M5 médiaszolgáltatás kerül be.
Szóval a M6 a budapesti UHF 43-re kerül majd DVB-T-n?
 #151350  Szerző: szemilan

admin írta:Szerintem semmi baj nincs a külföldi híradókkal, de lehetne mondjuk emberi időben is, pl. délután. Mondjuk óra félkor.
Én csak politikát látok az egész mögött. Bevándorlás ellenesség van (akkor meg minek külföldi nyelven híradó??) és az elvándorlás (magyarok külföldre költözése) ellen küzdenek. Szerintem csak azért erőltetik ezt, hogy legyen egy "hiteles" hírforrás külföld(i emberek) felé.

Bocsánat a politikáért, a továbbiakat személyesen, vagy a politika fórumban fejteném ki, ha van rá igény.
 #151298  Szerző: Ivoa

Pasa írta:Persze. Logikus lépés, pláne, hogy jóval több kínai él kis hazánkban, mint német.
A német amúgy nem is a Mo-n élő németeknek szól, inkább a FB-csoportoknak.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 235