RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#151463  Szerző: Glenn

Értem. Hát akkor erről ennyit, egyértelmű, hogy ki hazudik. Millió kölni szilveszteri videó van a tubin, naná, hogy akkor a szavahihető német közmédia szerint mind hamis. Sőt, meg sem történtek ezek az események. Szégyen, még jó, hogy nem a mi pénzünkből hazudoznak...
 #151455  Szerző: Gr3g0ry

Pasa írta:Kár, hogy nem értem a cikket. Viszont így most maximum 1:1, illetve ez kismiska ahhoz képest, amit a német tévék mutattak rólunk tavaly nyáron (szintén közpénzből). :x
Körülbelül ezt írhatja:
A hírcsatorna(ahogy ők írják Nachrichtenkanal) egy 2012-es évi youtube videót tett be mint akkori beszámoló hogy zaklatták a Kölnben a nőket,(ha jól értelmezem a videóban fiatal férfi azaz,egy Dán turista van aki egyiptomban megtámadta és szexuálisan molesztált egy lányt),és azzal hamísíthatták.Egy magyar média blog pedig úgy beszélt erről mint egy "hírhamísítás"("Nachrichten-Fälschung").
 #151425  Szerző: Glenn

Kár, hogy nem értem a cikket. Viszont így most maximum 1:1, illetve ez kismiska ahhoz képest, amit a német tévék mutattak rólunk tavaly nyáron (szintén közpénzből). :x
 #151415  Szerző: BMáté

Gr3g0ry írta:
http://mediatanacs.hu/cikk/169168/NMHH_ ... alkotoknak
Eszerint az M5 és az M6 csatorna terjesztési feltételei felcserélődnek: az M5 csatorna országos terjesztésűvé válik, és az M6 csatorna vételkörzete Budapestre és környékére korlátozódik. Ennek megfelelően az M6 csatorna a továbbítási kötelezettség alól is kikerül, és helyette az M5 médiaszolgáltatás kerül be.
Szóval a M6 a budapesti UHF 43-re kerül majd DVB-T-n?
34-re, de egyébként így van, illetve elvileg az M6 mellett rajta lesz még a Parlamenti és a Nemzetiségi adás is.
 #151389  Szerző: Gr3g0ry

http://mediatanacs.hu/cikk/169168/NMHH_ ... alkotoknak
Eszerint az M5 és az M6 csatorna terjesztési feltételei felcserélődnek: az M5 csatorna országos terjesztésűvé válik, és az M6 csatorna vételkörzete Budapestre és környékére korlátozódik. Ennek megfelelően az M6 csatorna a továbbítási kötelezettség alól is kikerül, és helyette az M5 médiaszolgáltatás kerül be.
Szóval a M6 a budapesti UHF 43-re kerül majd DVB-T-n?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 235