Komoly vagy, bár nem is vártam tőled többet! Ismét csak a megszokott ostoba dumát nyomatod nekem, de hát mit is várhatnék tőled, ha a tudatodig sem jut el, amit írok! Na szevasz
asr27 írta:a saját szememmel látom, hogy milyen(rossz)irányba halad az ország, a gazdasági helyzetünk és az emberek megélhetéseEgy bizonyos szemüvegen át biztos így látszik. Én viszont sokkal több emberrel beszélgetek, mint te és többet látok a világból is. Ezért tudom, hogy a gazdaság és az átlag életszínvonal is javul, igaz, nem elég gyorsan (de ennek okáról már leírtam a véleményemet).
asr27 írta:az előző kormány is tolvaj banda volt, de nem ennyire, mint a fidesz.Az előző volt az igazi tolvajbanda, ellopták a maradék nemzeti vagyont, utána meg az emberek pénzét is (devizahitel).
Deutsch Tamás is drogozik, Habony Árpád is. Sőt, ők még lopnak is mellé.
Pasa írta:Csak személyeskedni tudsz?! Milyen "betanult komcsi szöveget" nyomok? Hallod hányszor írjam még le neked, hogy nem vagyok komcsi, a saját szememmel látom, hogy milyen(rossz)irányba halad az ország, a gazdasági helyzetünk és az emberek megélhetése.asr27 írta:Minek hánysz ide állandóan, és nyomod a betanult komcsi szövegedet? Azok voltak az igazi tolvajok, akiknek a talpát nyalod itt egyfolytában. Ez az ember meg drogozik, utána feljelenti saját magát. Nem bűnöző, mi?Pasa írta:Ez a piszkos bűnöző mindenhol megjelenik, ahol jelen van a média, mert másképp a kutya nem kérdezné semmiről. Amúgy meg nesze neked politikamentes demonstráció.Miért is bűnöző? Ez az ember nem lopta még szét az országot.
asr27 írta:Minek nyomod itt állandóan a betanult komcsi szövegedet? Azok voltak az igazi tolvajok, akiknek a talpát nyalod itt egyfolytában. Ez az ember meg drogozik, utána feljelenti saját magát. Nem bűnöző, mi?Pasa írta:Ez a piszkos bűnöző mindenhol megjelenik, ahol jelen van a média, mert másképp a kutya nem kérdezné semmiről. Amúgy meg nesze neked politikamentes demonstráció.Miért is bűnöző? Ez az ember nem lopta még szét az országot.