RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#152265  Szerző: Chucky

Tegnap kifejezetten jól esett délután 4-kor a classic mix a 90-es évek végi house zenékből.
Ez kell!!:)

Francba már kálvin herisszel és társaival! Na meg ez a Sweet lovin! Orrvérzésig! Ehh...
 #152258  Szerző: Csongii

Dani írta:Olyan szempontból jobb lenne, ha semmilyen formában nem folytatódna a roadshow, hogy legalább több lenne a zenés műsor végre. Nagyon sok a szöveg, szerintem ezen mindenféleképpen csorbitani kellene. Nagyon hiányzik az éterből egy valódi zenés rádió. Aki szöveget akar hallgatni állandóan, az kapcsoljon a Kossuthra.
Fel kellene fogni már végre, így pár év után, hogy ennek a rádiónak IS vannak VÁLLALÁSAI!!! Szövegarányban is, amit teljesítenie kell, különben megy a levesbe.
 #152256  Szerző: Dawe1797

Gr3g0ry írta:
jimmer írta:Szoba?? Bocsánat, ez véletlen nem egy szakmai fórum? :wailing:

ESETLEG STÚDIÓ :ayfkm:
stúdió,hírolvasószoba stb....
Ok, erre nem is gondoltam volna! :hehe:
 #152254  Szerző: Gr3g0ry

zenefalo írta:Legyen a Roadshow helyén Béres Zoo,a délutáni show! (Bilibe ért a kezem) :lol:
Valamelyikőtők még tavaly belinkelte azt a műsort(annak a rádiónak nem volt akkora vételkörzete mint ennek),elkezdtem hallgatni,hogyis mondjam az ott elhangzottak miatt(párszor kihúzták a gyúfát :D) nem sok esélye lenne.De meglepő módon zeneileg a 10%-ot leszámítva volt tehetségük annó....
 #152253  Szerző: Gr3g0ry

jimmer írta:Szoba?? Bocsánat, ez véletlen nem egy szakmai fórum? :wailing:

stúdió,hírolvasószoba stb....
 #152252  Szerző: zenefalo

Legyen a Roadshow helyén Béres Zoo,a délutáni show! (Bilibe ért a kezem) :lol:
 #152251  Szerző: Dani

Olyan szempontból jobb lenne, ha semmilyen formában nem folytatódna a roadshow, hogy legalább több lenne a zenés műsor végre. Nagyon sok a szöveg, szerintem ezen mindenféleképpen csorbitani kellene. Nagyon hiányzik az éterből egy valódi zenés rádió. Aki szöveget akar hallgatni állandóan, az kapcsoljon a Kossuthra.
 #152250  Szerző: ayala

hát, néha nem úgy tűnik. :gülü2:
legalábbis, amíg hírérték, hogy léteznek konzervműsorok.
 #152248  Szerző: jimmer

Szoba?? Bocsánat, ez véletlen nem egy szakmai fórum? :wailing:

#152247  Szerző: Dawe1797

ayala írta:
adam1400 írta:bekapcsolva hagyták a kamerát és most így lebuktak h nincs bent senki
hogy mik vannak... nem mindig élő a műsorvezetés?! én is láttam, és képzeljétek, még a híreket sem élőben mondták. átverve érzem magam, komolyan ledöbbentem. :o
A híreket egy másik, külön szobából mondják, ott meg tudtommal nincs kamera.
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 565