Sziasztok!
Az egyik korábbi komment miatt regisztráltam, mert igen csúnyán megütött. Illetve akkor már a szemetekbe öntöm az én véleményemet is, mert a szakmai hozzá nem értésemet és nyelvtani hibáimat bizonyára nagy örömmel fogadja mindenki

:
Tomi és Petra alkalmatlan a rádiózásra. Akkor ennyi erővel az egész Music FM hallgathatatlan. És miért? Mert nem hallgatom, egy hallgatóval kevesebb, össze fog omlani, mert egy reklám kajálóval kevesebbjük van. - Miért mondunk ilyet?
1., Az én meglátásom az, hogy Petra már az első perctől fogva egyszerűen nem illett Bocsiék közé. Úgy gondolom, hogy ez a férfi-nő ellentéteiből adódó humorizálás elavult. Szerintem Petra ettől még teljesen átlagos, szeritem stílusában szürke, de teljesítménye alapján ne ítéljük már nullásra. Bocsinak meg vannak olyan odamondásai, amit ma már úgymond nem illik, mert ez meg az megsértődik - végre. Bunkó? Na és. Akinek van bármiről véleménye és fel is vállalja, az sokaknak nem fog tetszeni. Zavar, hogy minden reggel ennyi a duma, még ha érdekelne is, nem tudok ennyi "énkedést" befogadni.
2., Szerintem napközben az egyetlen élvezhető, tartalmában érdekes műsor a Road Show volt. Tomi miért alkalmatlan a rádiózásra? Értelmesen és tisztán beszél, vállalja a személyiségét. Mi ezzel a probléma? Szerintem a rádiózás egyik alapja az lenne, hogy a műsorvezetők nem mindenkinek megfelelni vágyó médiamunkások, hanem magukat és a világukat vállani tudó, vitára kész emberek ülnek ott, ahol.
3., Tomi + Petra esküvője is érdekes volt, különleges és nem szokványos - nekem túl nyál és az intimitás kiárulásának, de hallgatóként lekötött, mert azért ilyet nem hallasz mindennap.
4., A Music FM stílusa egyszerűen nem jön be. Számomra Cooky és Mák Kata elkapcsolási tényező (pláne Cooky fhnansziászkodásza elviselhetetlen) - ettől függetlenül ott vannak, sokan szeretik őket - de azért mert vagyunk így még páran ezzel. Három ember napi munkáját nem lehet csak úgy átvenni. Ehhez idő kell, mindenki úgy oldja meg, ahogy tudja, ettől még nem fog elmerülni a rádió, ugye tudjuk?
5., Szerintem a Music Killers az egyetlen műsor, amiben a műsorvezető nem irritáló. Ezért szoktam hallgatni.
6., Mikor egy rádiónál balhé van, erősödnek az álaggodó katasztrófa turista hangok - pl. jajj szegény Roxy, jajj szegény R1... olvasatra a hozzászólások zömét átszőtte az élvezkedés, hogy de jó, végre van valami, ahol lehet képet mutatni.
7., Az érdekek miatti gazdasági kivéreztetés mindig jelen volt, mi ebben a meglepő? Néha politizál egy rádió? Szerintem néha mindenki ezt teszi.
8., Rossz rádió a MusicFM, mert nekem ennyi minden nem tetszik? A válasz: Százezrek hallgatják, tízezrek imádják, nincs más és rádiósból is kevés van, akit meg el tudna fogadni mindenki már elsőre, még kevesebb. Talán nincs is ilyen. Mindenki olyan, amilyen és ez igaz azokra is, akik a nemtetszésük mögé haragot és rosszindulatot csomagolnak.
+1 a fórum minősége. Természetesen nem akarok megbántani semmit, de rengeteg a stílusában Mónika show hozzászólás.
+2 Egyébként jó cikkek vannak és lejön azért, hogy járnak itt olyanok, akik miatt érdemes lenne többet fórumozni. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerek innen senkit és szerintem ez így is fog maradni.
+3 A "szakmaizás" kérdéséről meg annyit, hogy aki rádióznak, biztosan beszélget a másikkal, figyelik egymás munkáját, ők nem itt fognak vitatkozni, talán nem is kíváncsiak az itteniek véleményére.
Köszönöm a szót, jól esett.
Ti jöttök.