Pasa írta:admin írta:Ezt most mire érted?
Hogyhogy mire értem? Nem te vagy itt az admin? Miért nem látod a rádiós és egyéb topikokban zajló politizálást? Több, még el sem indult rádiót máris fikáznak a BALfaszok, és a baj az, hogy nem itt, hanem a rádiós topikban. Persze, ez nem új dolog, így megy ez itt vagy három-négy éve. Erre értettem, de mint ahogy pár éve már ezt átbeszéltük, nyilván ezt a fórumot ez tartja életben. Csak akkor ne hiányold innen a szakmabelieket... 
Bevallom, mostanában kevés az időm a fórumra, mindenesetre ha feltűnik valami, azt gyomlálom. Most nem tűnt fel semmi. De továbbra is lehet jelenteni.
Őszintén szólva az, hogy a fórumozók többsége elégedetlen a média - kiemelten a rádiózás - helyzetével, szerintem érthető, ugyanis a Bajnai és Orbán kormány 2009-től kezdve lényegében tönkretette a rádiós piacot, önös, pillanatnyi politikai előnyszerzésnek alárendelve az egész szakmát. A folyamat sajnos ismét felpörgött és ennek eklatáns példája a Karc FM és a Budapest 96.4 létrejötte, a Class FM és Music FM cseszegetése is.
Ez nem politikai-érzelmi ügy, egyszerűen gusztustalan, ami a médiában történik közel 7 éve, vagy még régebb óta, és tény, hogy idővel egyre kétségbeejtőbb a helyzet.
Miután mást még nem tudunk például a Vajna Rádióról, mint a születése körülményeit, ezért szerintem nem indokolt moderálni a poltikai vonatkozásokat a szóban forgó topikokban, persze ha már ott tart a vita, hogy "bezzeg Gyurcsány alatt nem volt ilyen" / "tönkretette az országot az a hibbant", akkor már érdemes lehet közbelépni.
Hogy "liberális szar"-e minden, kormányra, pontosabban annak médiapolitikájára adott kritika, azt nem gondolnám, illetve egész pontosan nincs is értelme ennek a kijelentésnek, de például a véleményszabadság egy liberális érték. Erre épül a fórum, és alapvetően a média is, így ezeken a kedvedért nem szeretnék változtatni. Vagy ha változtatnék is, az lenne az első elszenvedő, akivel nem értenék egyet.
Továbbra is azt tudom mondani, lehet a hozzászólásokat jelenteni. Köszönöm.