RADIOSITE Fórum

• Politika

#152526  Szerző: asr27

Vissza néztem. Nem tud meghatni a hablatyolása.
 #152525  Szerző: szemilan

asr27 írta:Nem lesz itt átgondolva semmilyen szabályozás, lényeg, hogy az ellenzék még véletlenül se tudjon semmit elérni.
Egyébként én nem láttam a mai sajtótájékoztatót, olyanoktól hallottam, hogy nem válaszolt kielégítően, akik nézték.
Javaslom nézd vissza.

https://youtu.be/4xvmq1D4HIs
 #152524  Szerző: asr27

Nem lesz itt átgondolva semmilyen szabályozás, lényeg, hogy az ellenzék még véletlenül se tudjon semmit elérni.
Egyébként én nem láttam a mai sajtótájékoztatót, olyanoktól hallottam, hogy nem válaszolt kielégítően, akik nézték.
 #152523  Szerző: szemilan

asr27, azért illene pontosan idézni. Nem csak ez hangzott el, hanem az is, hogy át kell gondolni a szabályozást. Így tulajdonképpen elismerte a hibás rendszert, csak éppen változás nem lesz.
asr27 írta:
djlacee írta:
asr27 írta:A Facebookon olvasgatva a tegnapi NVI-nál történt eseményekkel kapcsolatos (hírportálok által megosztott) cikkek alatti kommenteket, még mindig azt látom, hogy rettentően sok az agymosott csőlátású fidesz hívő. :x
Igaz 2 év még sok idő, de remélem utána megy a süllyesztőbe ez a kormány.
Az a legrosszabb, hogy senki sem nyilatkozik. Se az emberkék, akik ott útját állták a beadónak, se az a néni, se a néni polgármester férje, SENKI.
Ezen nem kell meglepődni. orbán sem nyilatkozott délután, erről az ügyről. Valami olyasmit válaszolt, hogy "nincs ebben semmi különös, máskor is volt már ilyen a választási irodánál" :x :vomit:
A bőrfejűeknek és az öregasszonynak ki van adva, hogy ne nyilatkozzanak.
 #152522  Szerző: szemilan

Miről nyilatkozzon? Arról, hogy csak az időt húzzák vele? Leghamarabb fél év múlva lesz beadható újabb kérvény. Nem hinném, hogy valódi szándékkal ment volna a néni. Csak az akadályoztatás lehetett a cél.
djlacee írta:
asr27 írta:A Facebookon olvasgatva a tegnapi NVI-nál történt eseményekkel kapcsolatos (hírportálok által megosztott) cikkek alatti kommenteket, még mindig azt látom, hogy rettentően sok az agymosott csőlátású fidesz hívő. :x
Az a legrosszabb, hogy senki sem nyilatkozik. Se az emberkék, akik ott útját állták a beadónak, se az a néni, se a néni polgármester férje, SENKI.
 #152521  Szerző: asr27

djlacee írta:
Ezen nem kell meglepődni. orbán sem nyilatkozott délután, erről az ügyről. Valami olyasmit válaszolt, hogy "nincs ebben semmi különös, máskor is volt már ilyen a választási irodánál" :x :vomit:
A bőrfejűeknek és az öregasszonynak ki van adva, hogy ne nyilatkozzanak.
 #152520  Szerző: djlacee

#152519  Szerző: asr27

A Facebookon olvasgatva a tegnapi NVI-nál történt eseményekkel kapcsolatos (hírportálok által megosztott) cikkek alatti kommenteket, még mindig azt látom, hogy rettentően sok az agymosott csőlátású fidesz hívő. :x
 #152518  Szerző: szemilan

Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?
Na szóval nem is migráns kérdés lesz ez? Értelmezzük csak ezt a kérdést.

Orbán az EU csúcson aláírta az egyezményt.
A magyar kormány szerdai ülésén értékeli ezt a helyzetet, és alakítja ki az álláspontját arról, hogy hogyan kísérelje meg visszaverni azt a “brüsszeli kísérletet, hogy egy brüsszeli szabályrendszer segítségével, folyamatosan, éveken keresztül, beláthatatlan nagyságrendben olyanokat költöztessenek, telepítsenek be Magyarországra, akikkel nem kívánunk együtt élni” – közölte Orbán Viktor. Forrás: dehir.hu
Tehát ez a nagy terv. Lássuk hát, mire is kell majd nemet, vagy igent ikszelni.

Nem - Az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül nem írhat elő kötelező betelepítést.
Igen - Az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül írhat elő kötelező betelepítést.

Tehát, itt arról van szó, hogy elfogadjuk-e a brüsszeli rendeletet, vagy sem? Nagyon leegyszerűsítve, szembemegyünk-e az EU-val, vagy sem?

Ez megint egy aljas húzás, mindössze az emberekre terheli a felelősséget. Ennyi nyulat...... na meg birkát, aki majd elmegy szavazni, mert megetették, hogy eza kérdés a migránsokról szól. Ez csak politika és a fidesz az embereket kéri fel, hogy asszisztáljanak a politikai hadjáratához.
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 517