RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#152980  Szerző: asr27

Hajrááá Music FM!!!!!!!
Legjobb rádio, manapság Magyarországon!
 #152875  Szerző: szabogabor10

Tetszik ez a hétvégi folyamatos Music Killers. Végre kevesebb szöveg.

A Disco's hit szerintem hamarosan vissza fog térni BP-re. De ez csak az én véleményem.
 #152874  Szerző: Kovi02

asr27 írta: Hamvainak az a baja, hogy a Disco's hit jelenleg nem szól Budapesten FM-en.
Szerintem az jobb is,hogy nincsenek most Bp-n.
 #152869  Szerző: djlacee

Erre gondoltam én is, egész egyszerűen fájhat a diszkószarosoknak, hogy a Music FM marketingje, hallgatottsága, ismertsége jobb, mint az övüké.
 #152868  Szerző: tomee

asr27 írta:
tomee írta:Azért Hamvai hőbörgése is egy röhej, tekintve, hogy azért a Music FM is az utóbbi években inkább a saját lemezlovasai felfuttatására és promotálására fektette a hangsúlyt, ergo nem is volt igazán soha rákényszerülve, hogy valaha pont tőle kelljen lopnia...
Hamvainak az a baja, hogy a Disco's hit jelenleg nem szól Budapesten FM-en.
2010 környékén az akkor még a fővárosban FM-en is fogható Rise FM-et is elhordta mindennek... Ha jól emlékszem, még felvétel is volt róla a Youtube-on.
így hirtelen ezt találtam: Hamvai-Rise fm szimpátiával kapcsolatban: https://www.youtube.com/watch?v=0z8LVTHNdOM
Nekem valahol meggyőződésem, hogy ez a bajuk legkésőbb májusra megoldásra talál, bár őszintén szólva nem tudom megmondani, hogy manapság ki kíváncsi még a Disco's Hit-re. Az, amit manapság a Music Killers-ben produceri szinten előadnak egyes dj-k egész egyszerűen köröket ver arra, amit Hamvai-ék "fénykorukban" képesek voltak kiizzadni magukból. Kellemetlen dolog, de nem 2007-et írunk már, egyszerűen nem ők határozzák meg manapság, hogy mi a trendi és mi nem.

Ugyanakkor még mindig úgy gondolom, hogy "DJ FM" tömegével fogja átszívni az embereket (lásd Tv2), és nem csak a pénz lesz a meghatározó tényező, szimplán el lesznek lehetetlenítve...
 #152867  Szerző: ayala

Inkább lobbizzon a rádiós szakma, hogy drága zenészeink csináljanak olyan zenét, ami többet ér annál, hogy egy nap négy falunapon elplaybackelje.
 #152866  Szerző: asr27

tomee írta:Azért Hamvai hőbörgése is egy röhej, tekintve, hogy azért a Music FM is az utóbbi években inkább a saját lemezlovasai felfuttatására és promotálására fektette a hangsúlyt, ergo nem is volt igazán soha rákényszerülve, hogy valaha pont tőle kelljen lopnia...
Hamvainak az a baja, hogy a Disco's hit jelenleg nem szól Budapesten FM-en.
2010 környékén az akkor még a fővárosban FM-en is fogható Rise FM-et is elhordta mindennek... Ha jól emlékszem, még felvétel is volt róla a Youtube-on.
így hirtelen ezt találtam: Hamvai-Rise fm szimpátiával kapcsolatban: https://www.youtube.com/watch?v=0z8LVTHNdOM
 #152865  Szerző: Attis

Egyszer nagyon régen már feltettem a nagy kérdést itt a fórumon, de nem emlékszem, hogy érdemi választ kaptam volna rá. De talán most. ;)
A tegnapi témátokhoz szeretnék hozzászólni, csak egy picit más megvilágításból. A kiindulópont: játszik egyáltalán magyar zenét a Music FM?
Viszonylag sokat hallgatom a rádiót, én jelenleg egy számot tudok, ami megfelel a magyar zenei kvótának: Mező Misi ft. Lotfi Begi - Egy szó miatt. Itt az előadók magyarok és a dal szövege is magyar. A korábban játszott Caramel, Rúzsa Magdi és Fatima számokat teljesen kiiktatták a rotációból.
És akkor itt jönne a kérdésem.. Magyarnak minősül-e törvényileg a következő:
https://www.youtube.com/watch?v=FHDphS16Xy4
Vagy ez:
https://www.youtube.com/watch?v=b1cuTGn1lgU
Ezek magyar dj-k számai, angolul. A Music FM Music Killers rezidenseinek számai, amikből még jó párat belinkelhetnék, ezeket a példa kedvéért tettem. A kérdés adott... Ezeket minek minősítenétek Ti illetve, ami fontosabb: ezek hivatalosan (Médiatanács, Mahasz stb.) magyar zenék? Szerintem ezek nagyon nem magyar zenék. Abból indulok ki, hogy az új Médiatörvény megalkotásakor (ha jól rémlik, akkor kezdődött ez a magyar zenei baromság) volt róla szó, hogy származási alapon EU-s jogokat sértő lenne a zeneszámokat kategorizálni, ezért maradt a nagy bölcs (khm..) megoldás, csak a magyar nyelven előadott zenék számítanak hazainak. A 89,5-ön egy ilyen van jelenleg. Ha azt egy nap háromszor adják le (kb. reális), akkor is csak 1%.
 #152864  Szerző: tomee

Azért Hamvai hőbörgése is egy röhej, tekintve, hogy azért a Music FM is az utóbbi években inkább a saját lemezlovasai felfuttatására és promotálására fektette a hangsúlyt, ergo nem is volt igazán soha rákényszerülve, hogy valaha pont tőle kelljen lopnia...
 #152849  Szerző: markfelt

Személyes vélemény: a hazai zenészlobbi bekaphatja. Hajrá Music Fm!
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 565