admin írta:Na ne offoljunk. Állítólag nemcsak egy frekvencia lesz.Hogy miiiii?

admin írta:Na ne offoljunk. Állítólag nemcsak egy frekvencia lesz.Hogy miiiii?
Dawe1797 írta:Hát magától nem is...Butters írta:Hogy érted, hogy nem lesz verseny? A Music lehúzza a rolót, vagy mi? Nem hinném...Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
Music FM Nyerges/Simicska tulajdon
96.4 pedig Vajna apóhoz tartozik
Nem nagyon lesz itt verseny...
Butters írta:Hogy érted, hogy nem lesz verseny? A Music lehúzza a rolót, vagy mi? Nem hinném...Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
Music FM Nyerges/Simicska tulajdon
96.4 pedig Vajna apóhoz tartozik
Nem nagyon lesz itt verseny...
Dawe1797 írta:Véleményem szerint érdekes verseny fog kialakulni a budapesti rádiós piacon, ha a Rádió 1 tér vissza (a Music FM-re gondolok mint vetélytárs)Verseny? Ennyire naiv vagy?
szabogabor10 írta:Átírtam, köszi a "helyreigazítást".Gr3g0ry írta:A nevéből kiindulva szerintem mintha a sokak által kedvelt 91.9-et akarják feléleszteni.Gondolom a 92,9-re gondolsz. Nem biztos még, hogy DJ FM lesz a radió neve.
Gr3g0ry írta:A nevéből kiindulva szerintem mintha a sokak által kedvelt 91.9-et akarják feléleszteni.Gondolom a 92,9-re gondolsz. Nem biztos még, hogy DJ FM lesz a radió neve.
tomee írta:A Music FM-nek nem fog jót tenni ez az új rádió, márpedig a MusicFM elég jól fel van épitve, kár lenne érte szerintem.szabogabor10 írta:A szerver üzembe helyezésének időpontjából azért én levonnék némi következtetést, bár lehet nagy merészség.Én azért úgy gondolom, hogy a megfelelő emberekkel szinte teljesen mindegy, hogy milyen név alatt hoznak vissza rádiót. Nekem ez az utóbbi időben a Sláger FM-nél vált nyilvánvalóvá, mert azért ott is úgymond a Sláger Rádió-t akarják pótolni, de mégsem úgy, hogy ott akarnák folytatni, ahol 2009-ben abbahagyták. És egy a lényegi része a dolognak.
Kérdés, hogy most, hogy teljesen szétesett (és lassan feledésbe merül) a Rádió 1 network, fel lehet-e meg újra éleszteni. Ha még 2012-ben engedte volna az NMHH, hogy megnyerjék a 96,4-et, egész más lett volna a helyzet. De ugye akkor még nem volt komolyabb pártkötődésük...
Persze az is lehet, hogy tisztán bp-i rádiót akarnak csinálni, bár Bakai ha jól emlékszem, jövőbeli terjeszkedésről is beszélt.
Aztán könnyen lehet, hogy teljesen rossz nyomon vagyok. Lassan azért indulhatna valami plakátkampány, hogy végre okosabbak legyünk.
Bakai miatt én eddig arra apelláltam, hogy a Roxy-t akarják újraéleszteni, Bakai meg ugye jóban van Bárány Attiláékkal a Fortunás időszakig visszamenőleg, ezért sem nem egyértelmű, hogy miért akarnának Rádió 1-et létrehozni, pláne a 96.4-en...
Aztán közben lehet, hogy egészen más szempontok dominálnak