RatFM írta:
Ott a pont !
Pacsi Pasa ! 
Mellesleg 95-ben hazánkban kemény 9000 db azaz kilencezer darab PC kapcsolódott az internetre, innen is látni ki volt anyuci kedvence 
Csak a párt által beprotezsáltak meg a milliomos anyuci kedvenceknek lehetett. 
Ez most súlyosan OFFtopic lesz, a hozzászólásom törlését, sőt talán egy pár napos eltiltást is kockáztatok ezzel (tisztában vagyok ezekkel a következményekkel és vállalom), de ha a te hozzászólásod is így jár, már megérte. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan tudsz büntetlenül ilyen mondatokat írni ebbe a fórumba, és ez már nem az első eset. Pár hete konkrétan velem szemben engedtél meg ugyanilyen hangnemet, és nem tudom milyen alapon. Milyen alapon személyeskedtél, vetted szádra a családtagjaimat negatív értelemben? Milyen alapon gyanúsítod meg azzal fórumtársaidat, hogy a párt beprotezsálta őket? Fel sem merül benned, hogy a tehetős emberek egy része, sőt a többsége önerőből, tehetsége, szorgalma, munkája végett lett tehetős? Tisztában vagy te azzal, hogy akár az én, akár más családtagjai mennyit és milyen körülmények között dolgoznak? Tisztában vagy azzal, hogy engem súlyosan megsértettél, és azóta se kértél elnézést? Van egy jó tanácsom, ideje lenne károgás helyett felállnod, és tenned valamit, hogy ne kelljen ilyen keserűséggel és irigységgel teli mondatokat írnod. Főleg, hogy ez a fórum eleve nem erre való. A hab a tortán, amit a politika topicban művelsz...az hagyján, hogy időnként páran összeveszünk, de ez eleve a vitából, a két oldal álláspontjainak az ütköztetéséből ered. Ehhez képest te ott is ugyanilyen hozzászólásokat írsz, amelynek a lényege, hogy mindenki hibás, a politika tehet a problémáidról, teljesen mindegy, hogy jobb vagy bal, fehér vagy fekete, fent vagy lent. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de egyértelműen szégyen, amit itt művelsz.
(Nem szeretnék a továbbiakban erre nyilvánosan reagálni, ha vitatkozni szeretnél, hangsúlyozom vitatkozni, kulturáltan normális emberek módjára, akkor nyugodtan keress fel privátban, szívesen válaszolok neked.) (Apropó, nálunk 2007-ben kötötték be az internetet, csak még mielőtt azt hinnéd, hogy 1995-ben már volt nálunk.)