RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153503  Szerző: Attis

Gr3g0ry! Froidz - Enjoy the silence (deep edit).
 #153500  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta:Valóban egy kicsit változott a zenei irány. Engem Oláh Gergőékkel lehet sirba kergetni.
Csak az a durva hogy a Kygo-t más rádió is eljátszotta a reggel folyamán,miútán kínomban gyorsan átbicikliztem a rádiót. :D
UI: Az elözőt átírtam miútán rájöttem hogy "mástól" is feláll a szőr a hátamon. :D

A listában pl láttam Lady Gaga-t is remélem csak technikai baki miatt került oda a név(kb 1 órája nem hallgatom mert ez az egész elvette a kedvem,ezért róla már nem tudok meggyőződni). :D
Valamely reggel volt egy jó feldolgozás azthiszem a Depeche mode silence-é lehetett a mai napig azt keresem. :D
 #153499  Szerző: Dani

Gr3g0ry írta:
Dani írta:
Gr3g0ry írta:Szerény véleményem szerint:Ezt a ma reggeli (zenei) felhozzatalt nem igazán tudnám besorolni a rádió kategóriájába. :gülü2:
Melyik zenére gondolsz pontosan?
Például:
Rihanna ft. Drake - Work
Coldplay ft. Beyoncé - Hymn for the Weekend

Yall ft. Gabriela Richardson - Hundred Miles
Kygo ft. Maty Noyes - Stay
Mike Posner - In Ibiza (SeeB Remix) (<<és íme egy példa amitől agyvérzést kapok)
Valóban egy kicsit változott a zenei irány. Engem Oláh Gergőékkel lehet sirba kergetni.
 #153497  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta:
Gr3g0ry írta:Szerény véleményem szerint:Ezt a ma reggeli (zenei) felhozzatalt nem igazán tudnám besorolni a rádió kategóriájába. :gülü2:
Például:
Rihanna ft. Drake - Work
Coldplay ft. Beyoncé - Hymn for the Weekend

Yall ft. Gabriela Richardson - Hundred Miles
Kygo ft. Maty Noyes - Stay
Mike Posner - In Ibiza (SeeB Remix) (az utóbbi 3 példa az, amitől agyvérzést kapok)
 #153496  Szerző: Dani

#153495  Szerző: Gr3g0ry

Szerény véleményem szerint:Ezt a ma reggeli (zenei) felhozzatalt nem igazán tudnám besorolni a rádió kategóriájába. :gülü2:
 #153437  Szerző: kukac

RatFM írta:
kukac írta: ...ezek szerint de...
Akinek szólt az üzenet az érti mire céloztam ezzel :smoke:
De te kedves: "beragadt a troll-mód" ezt SOHA nem tudod meg :hehe:
azt te nem tudhatod, hogy én mit tudhatok és mit nem! :troll:
 #153427  Szerző: markfelt

*Szolgálati közlemény*

Moderáció újabban akkor van, amikor ráérek. Sajnálom, de úgy alakult, hogy mostanában ez napi 3 perc. A többi modinál sem több, gondolom.
Tessék jelezni, ha igény van rá. Unalmas már az állandó kettősmércézés. Köszönöm.
 #153425  Szerző: RatFM

kukac írta: ...ezek szerint de...
Akinek szólt az üzenet az érti mire céloztam ezzel :smoke:
De te kedves: "beragadt a troll-mód" ezt SOHA nem tudod meg :hehe:
 #153419  Szerző: kukac

RatFM írta:
admin írta:Szerintem kár volt ennyi embert ráengedni a netre. Sokkal boldogabb lenne a világ, ha nem akarná minden jöttment leírni a véleményét érdektelen ügyekben. A félanalfabétákról és a szociopata trollokról nem is beszélve.

Szóval ez itt a Music FM topic.
Szerencse az ilyeneknek nincs jogosultságuk a fórum egyes részeihez ;)
...ezek szerint de...
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 565