RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153522  Szerző: zenefalo

Marad az internetes rádiók számunkra, elektronikus zenerajongók! Jó, autóban nem olyan egyszerű,mobilinternet-előfizetés, okostelefon, aux bemenetre jack-átkötőkábel vagy fm transzmitter nélkül nem kivitelezhető! De nem akarok OFF lenni.
 #153521  Szerző: asr27

én is tapasztaltam, hogy mostanában egyre több a csicskapop, és nálam is elkapcsolási faktort idéz elő, amikor megszólal egy ilyen "topsláger".
Jobb lenne ha maradnának az elektronikus zenei irányzatnál. Ezeket a divatzenéket, amiket az utóbbi pár hétben játszanak, szerintem minden más zenei rádión megtalálja, aki ezekre vágyik..

Mi értelme van, hogy az összes zenei adón ugyanazok a zenék szolnak, csak más-más időpontban? semmi. már így is elszoktak a mai fiatalok a rádiózástól, de ez az egyre siralmasabb kínálat, még jobban elszoktatja, és már nem csak a fiatalokat.
 #153520  Szerző: markfelt

Szerintem ezt beszéljétek meg chaten.
 #153519  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta:
Kovi02 írta:Szerintem az "utóbbi 3" igenis jó,pld a szerb rádiókon(AS FM,Play,YUECO,S4) ezek napi 2-3x biztos lemennek.(mondjuk az első kettő is) :yes:
Ízlések és pofonok, de az utóbbi 3 nálam inkább kicsapja a fülem....
Nekem az említett 3 a kedvenceim közé tartozik. :D (ezek a rádió formajába is beleillenek)
 #153518  Szerző: Gr3g0ry

Kovi02 írta:Szerintem az "utóbbi 3" igenis jó,pld a szerb rádiókon(AS FM,Play,YUECO,S4) ezek napi 2-3x biztos lemennek.(mondjuk az első kettő is) :yes:
Ízlések és pofonok, de az utóbbi 3 nálam inkább kicsapja a fülem....
 #153515  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta: Például:
Rihanna ft. Drake - Work
Coldplay ft. Beyoncé - Hymn for the Weekend

Yall ft. Gabriela Richardson - Hundred Miles
Kygo ft. Maty Noyes - Stay
Mike Posner - In Ibiza (SeeB Remix) (az utóbbi 3 példa az, amitől agyvérzést kapok)
Szerintem az "utóbbi 3" igenis jó,pld a szerb rádiókon(AS FM,Play,YUECO,S4) ezek napi 2-3x biztos lemennek.(mondjuk az első kettő is) :yes:
 #153509  Szerző: Gr3g0ry

Attis írta:Gr3g0ry! Froidz - Enjoy the silence (deep edit).
Mintha az eredeti énekesre emlékeznék,de nem rossz ez. :D
Thanks.
 #153508  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:Már a délutáni roadshow-ban is megy mix?
Az előbb ez a zene szólt: Mambana - Libre (Axwell Vocal Mix)
:yes: :yes: :yes:
Valóban nem rossz. :D
 #153507  Szerző: Attis

djlacee írta:Már a délutáni roadshow-ban is megy mix?
Igen, amióta új műsorvezetők vannak.
 #153506  Szerző: djlacee

Már a délutáni roadshow-ban is megy mix?
  • 1
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 565