RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153557  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:... persze a hard rock zene imádókat taszítja a dance zene, de én biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember számára kedvcsináló hatása van a "tuc-tuc" zenének!
Nem teljesen igaz: Van aki rock mellett dance-t is meghallgat(mint pl én).
 #153554  Szerző: djlacee

De hol van Ozone Budapesten? Azt azért te sem gondolod komolyan, hogy az ország egyik legnagyobb lefedettségű frekvenciáján egy dance rádiónak kellene szólnia? (mármint én is imádom, de azért na, ezt a frekit nem erre találták ki, egy kisebb budapesti frekvencián, meg sok Katrádió helyett lehetne ilyen dance rádió országszerte)
 #153552  Szerző: asr27

lehetséges, hogy olvassák a fórumot és, ugye admin és pár "szakmabeli" szokott panaszkodni, hogy miért dance (az ő nyelvükön mosógépzene) szól állandóan a Music FM-en, amikor a csicskatopslágerek sokkal több hallgatót vonzanak, amiben én nem vagyok biztos.
Aki top40-es zenéket akar hallgatni, annak ott a petőfi, class, ozone, stb...
60 éves nagybátyám kb 2 hónapja kérdezett rám, hogy melyik rádiót hallgatom és hogy "hányas megahertzen" fogható, mert " milyen fasza számok mennek ezen az adón"(Music FM szólt)! persze a hard rock zene imádókat taszítja a dance zene, de én biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember számára kedvcsináló hatása van a "tuc-tuc" zenének!
 #153551  Szerző: Dani

djlacee írta:Micsoda szakmai vita bontakozott ki itt megint :gülü2:
Azt meg tudod cáfolni, hogy tavaly, amikor a Music FM a legnépszerűbb rádió volt ismét, akkor Dance arculata volt leginkább? Nos, ezek után miért volt szükség mégis erre az arculatváltásra?
 #153550  Szerző: djlacee

Micsoda szakmai vita bontakozott ki itt megint :gülü2:
 #153549  Szerző: Dani

Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Most megy éppen az új Justin Bieber dal... egyszerűen nem illik a rádió (eddigi) arculatába. Lassan lesüllyed a Class FM szintjére. :gülü2:
Nekem van egy fura érzésem,de bele sem merek gondolni!
Nem baj, ha majd (remélhetőleg!) jobb lesz a 96.4-en megszólaló új rádió, az úgyis le fogja nyomni a MusicFM-et hallgatottságban, ez biztos...
 #153545  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:Most megy éppen az új Justin Bieber dal... egyszerűen nem illik a rádió (eddigi) arculatába. Lassan lesüllyed a Class FM szintjére. :gülü2:
Nekem van egy fura érzésem,de bele sem merek gondolni!
 #153544  Szerző: asr27

Most megy éppen az új Justin Bieber dal... egyszerűen nem illik a rádió (eddigi) arculatába. Lassan lesüllyed a Class FM szintjére. :gülü2:
 #153543  Szerző: Dawe1797

Nekem kifejezetten tetszik a mostani Music FM. Főleg, hogy újra elővett régebbi zenéket.
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 565