asr27 írta: Off:CTRL+Shift+C
Egy kérdés, hogyan tudom így külön ablakban megnyitni a mixeket?
Többet nem segítek

asr27 írta: Off:CTRL+Shift+C
szabogabor10 írta:Neked hallgatóként semmi közöd a rádió belügyeihez. Ha érdekel ha nem, nem tartozik rád! Nem a te ügyed, nem a te dolgod, aki kíváncsi hamar megöregszik, stbstb.admin írta:Éppen az lenne a jó. A hallgatónak semmi köze a rádió belügyeihez, nem szabad vele terhelni.De engem pl. érdekel, mi történik egy rádió körül. Nyilván egy átlag hallgatót nem, de engem érdekel. Direkt örülök ilyen megnyilvánulásoknak. Most hogy kéne vidáman bejelenteni azt, hogy Newik és Viki többet nem fog mixelni? Vagy be se kell jelenteni?
Hirtelen felindulásból meg ne kereskedelmi rádiózzunk.
admin írta:Éppen az lenne a jó. A hallgatónak semmi köze a rádió belügyeihez, nem szabad vele terhelni.De engem pl. érdekel, mi történik egy rádió körül. Nyilván egy átlag hallgatót nem, de engem érdekel. Szeretem tudni, mik vannak a dolgok mögött. Direkt örülök ilyen megnyilvánulásoknak. Most hogy kéne vidáman bejelenteni azt, hogy Newik és Viki többet nem fog mixelni? Vagy be se kell jelenteni? Vagy csak annyit, hogy "ők többet nem dolgoznak nálunk", és kész?
Hirtelen felindulásból meg ne kereskedelmi rádiózzunk.
admin írta:Lehet hirtelen felindulásból mondta. És ha tényleg előzetes bejelentés nélkül hagyták ott a rádiót, meg is értem. Az se jó, ha mindig azt a hamis látszatot keltik, hogy minden rendben van.Dawe1797 írta:Geri az előbb nyilatkozott, és elmondása szerint az egész rádió értetlenül áll a történtek előtt, valamint emberileg nagyot csalódott a két DJ-ben. Személy szerint én is nagyot csalódtam bennük, pedig a két kedvencem voltak.Ha ez igaz, ilyet nemcsak nem etikus, szakmailag "tilos" is mondani egy kereskedelmi, vagy bármilyen más rádióban.
Dawe1797 írta:Geri az előbb nyilatkozott, és elmondása szerint az egész rádió értetlenül áll a történtek előtt, valamint emberileg nagyot csalódott a két DJ-ben. Személy szerint én is nagyot csalódtam bennük, pedig a két kedvencem voltak.Ha ez igaz, ilyet nemcsak nem etikus, szakmailag "tilos" is mondani egy kereskedelmi, vagy bármilyen más rádióban.
asr27 írta:Jaa, akkor azért nem találtam benne azt a szöveget., sajnos, nem volt lehetőségem tegnap este hallgatni.Ej de gonosz vagy, rossz fiú, nagyon rossz.
Azt hittem, hogy ez a múlt heti mix.
Off:
Csak mert így le is lehet tölteni.
djlacee írta:Jaa, akkor azért nem találtam benne azt a szöveget., sajnos, nem volt lehetőségem tegnap este hallgatni.asr27 írta:A Honlapra nem rakták fel a tegnapi Nigel Stately mixet, így nem lehet ott visszahallgatni.Itt van, de nincs rajta a szöveg az elején
http://www.musicfm.hu/music/12%20-%20Ni ... %2021H.mp3