RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153739  Szerző: IstvánB

asr27 írta: Off:
Egy kérdés, hogyan tudom így külön ablakban megnyitni a mixeket?
CTRL+Shift+C

Többet nem segítek ;)
 #153738  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:
admin írta:Éppen az lenne a jó. A hallgatónak semmi köze a rádió belügyeihez, nem szabad vele terhelni.

Hirtelen felindulásból meg ne kereskedelmi rádiózzunk.
De engem pl. érdekel, mi történik egy rádió körül. Nyilván egy átlag hallgatót nem, de engem érdekel. Direkt örülök ilyen megnyilvánulásoknak. Most hogy kéne vidáman bejelenteni azt, hogy Newik és Viki többet nem fog mixelni? Vagy be se kell jelenteni?
Neked hallgatóként semmi közöd a rádió belügyeihez. Ha érdekel ha nem, nem tartozik rád! Nem a te ügyed, nem a te dolgod, aki kíváncsi hamar megöregszik, stbstb.
Az a cég, amelyik így kezeli a belügyeket, erodalja az imázsát, a hírnevét és hamarosan megnezheti milyen emberekkel tud dolgoztatni.
 #153737  Szerző: szabogabor10

admin írta:Éppen az lenne a jó. A hallgatónak semmi köze a rádió belügyeihez, nem szabad vele terhelni.

De engem pl. érdekel, mi történik egy rádió körül. Nyilván egy átlag hallgatót nem, de engem érdekel. Szeretem tudni, mik vannak a dolgok mögött. Direkt örülök ilyen megnyilvánulásoknak. Most hogy kéne vidáman bejelenteni azt, hogy Newik és Viki többet nem fog mixelni? Vagy be se kell jelenteni? Vagy csak annyit, hogy "ők többet nem dolgoznak nálunk", és kész?
 #153735  Szerző: markfelt

Éppen az lenne a jó. A hallgatónak semmi köze a rádió belügyeihez, nem szabad vele terhelni.

#153731  Szerző: szabogabor10

admin írta:
Dawe1797 írta:Geri az előbb nyilatkozott, és elmondása szerint az egész rádió értetlenül áll a történtek előtt, valamint emberileg nagyot csalódott a két DJ-ben. Személy szerint én is nagyot csalódtam bennük, pedig a két kedvencem voltak. :(
Ha ez igaz, ilyet nemcsak nem etikus, szakmailag "tilos" is mondani egy kereskedelmi, vagy bármilyen más rádióban. :unott:
Lehet hirtelen felindulásból mondta. És ha tényleg előzetes bejelentés nélkül hagyták ott a rádiót, meg is értem. Az se jó, ha mindig azt a hamis látszatot keltik, hogy minden rendben van.
 #153720  Szerző: markfelt

Dawe1797 írta:Geri az előbb nyilatkozott, és elmondása szerint az egész rádió értetlenül áll a történtek előtt, valamint emberileg nagyot csalódott a két DJ-ben. Személy szerint én is nagyot csalódtam bennük, pedig a két kedvencem voltak. :(
Ha ez igaz, ilyet nemcsak nem etikus, szakmailag "tilos" is mondani egy kereskedelmi, vagy bármilyen más rádióban. :unott:
 #153718  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:Jaa, akkor azért nem találtam benne azt a szöveget., sajnos, nem volt lehetőségem tegnap este hallgatni.
Azt hittem, hogy ez a múlt heti mix.
Off:
Csak mert így le is lehet tölteni. :D
Ej de gonosz vagy, rossz fiú, nagyon rossz. :twisted:
 #153716  Szerző: asr27

djlacee írta:
asr27 írta:A Honlapra nem rakták fel a tegnapi Nigel Stately mixet, így nem lehet ott visszahallgatni.
Itt van, de nincs rajta a szöveg az elején
http://www.musicfm.hu/music/12%20-%20Ni ... %2021H.mp3
Jaa, akkor azért nem találtam benne azt a szöveget., sajnos, nem volt lehetőségem tegnap este hallgatni.
Azt hittem, hogy ez a múlt heti mix.
Off:
Csak mert így le is lehet tölteni. :D
 #153715  Szerző: Richmonde

Ha mindenki az alapján döntene, hogy mit köszönhet egy rádiónak, akkor gyakorlatilag megszűnne a fluktuáció és kihalásos alapon lehetne bekerülni. Nem kell ezt túlgondolni, teljesen helyénvaló, bár kétségkívül kellemetlen dolog.
 #153714  Szerző: oldman

Szerintem nem lehet szépen eljönni. Vagy felmondasz valahol, vagy nem. Hogy ki, és mit köszönhet a másiknak, azt meg felesleges feszegetni. Néha túlgondoljuk ezeket a kapcsolatokat, munkakapcsolatokat. Ahogy Kovács Áron a minap kitette a Facebook oldalára, hogy lelép a Class-tól, az is érdekes volt. Lényegében az addigi közönségét szarozta le a "kolléga". És sok követője tökösnek nevezte. Most akkor 7 éven át utálta a munkáját, a zenéket, azt a brandet, de a zsé jó volt? Az ilyet nőnél nem k****nak hívjuk!
A az ex Music FM-es dj-k most magyarázkodtak volna? Maradtak volna még két hetet, rossz hangulatban, esetleg savanyú hangvétellel, netán a benti kollégák is máshogy viselkednének velük szemben?! Ők úgy gondolták, hogy pont annyit tettek a Music FM sikeréért, mint amennyit a rádió, az ő népszerűségükért. Nem akartak magyarázkodni.
Ezek a srácok nem barátok voltak ott a rádiónál, hanem kollégák.

Amúgy a Music FM-nek nem lesz könnyű dolga, de most szerintem jól helyezkedik. Bochi-val több lett az idősebb hallgató, akik marketing szempontból is fontosak. Miután várható , hogy az a közönség , akit korábban megcéloztak, akár könnyen el is veszíthető, egy biztonságos úton indultak el. Mindenki készpénznek veszi a Class bezárását is, de addig még akad pár hét, és ki tudja. Még az ellenségekből újra lehetnek szövetségesek. Vagy éppen el is passzolhatják az egészet, mondván kis pénzt még keressünk rajta. Most sokan a tenyerüket dörzsölve várják, hogy bezárjon a Class, hisz a hallgatóira és partnereire fáj a foguk. Ahelyett, hogy eddig is inkább a legyőzésükön munkálkodtak volna. Így persze könnyebb sikereket elérni.
Várjuk az új rádiókat, mint a megváltókat, de még senki sem hallotta őket. A 96.4-ről már mindenki úgy beszél, mint akik tönkre teszik a Music FM-et. A Rádió Rock meg jön a szokásos most megmutatjuk ígéretekkel. Igaz, eddig ez a legprofibb ilyen jellegű próbálkozás, a kommunikációjuk alapján. Itt sem szabad elfeledni, hogy 80 százalékban, magyar rock zenét fognak adni, rohadt sok pofázással. Találják meg a számításukat!

Itt a fórumon is már többen temették a Music FM-et! Süllyedő hajóként gondolnak rá, ahonnan az emberek menekülnek. Nem is jut senki eszébe, hogy esetleg megférnek majd valahogy. Erős ez a brand.

Bocis a csapongásért és a hosszért.
  • 1
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 565