Szerintem nem Roxy lesz a neve - egyébként azon se lepődnék meg, ha valami egyszerűt választanának, csak úgy, magyarosan. Ha most hangosan felolvasom a pesti állomások nevét, akkor számomra a Jazzy és a Class FM azok, amelyek izgalmasabban hangzanak. Az utóbbi években nekem még a RiseFM tetszett nagyon, de egyszer volt neveket nosztalgiából visszahozni... nem nyerő, szerintem ezen célszerű túllépni.
Izgalmasabb téma, hogy valyon mennyi energiát fektetnek majd a műsornevekbe, milyen egyéniségű műsorvezetők lesznek, illetve milyen lesz az egész fogadtatása ebben a felfokozott légkörben. Az alábbiakat nem szeretném látni/hallani: álcuki, idézetes, mély-megmondós Facebook vírus posztok,bulvár és celeb témákat (!!!), politika-pitbull kommentelőket és sablon hangokat a stúdióban.
Izgalmasabb téma, hogy valyon mennyi energiát fektetnek majd a műsornevekbe, milyen egyéniségű műsorvezetők lesznek, illetve milyen lesz az egész fogadtatása ebben a felfokozott légkörben. Az alábbiakat nem szeretném látni/hallani: álcuki, idézetes, mély-megmondós Facebook vírus posztok,bulvár és celeb témákat (!!!), politika-pitbull kommentelőket és sablon hangokat a stúdióban.