RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#154085  Szerző: censored

Téves észrevétel, mintha kicsit megfogytak volna a reklámok?
 #154026  Szerző: markfelt

Lehet, kicsit buzerálnak ezt-azt a kedden induló rockrádió miatt.
 #154025  Szerző: szabogabor10

zenefalo írta:
szabogabor10 írta:Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?
Esetleg vihar?
Itt vagyok a toronytól ~8 km-re, süt a nap. Ma nem volt itt vihar.
 #154024  Szerző: Gr3g0ry

szabogabor10 írta:Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?
Karbantartás szagot érzek.
 #154023  Szerző: zenefalo

Esetleg vihar? A Music Fm neten megy.
 #154022  Szerző: szabogabor10

Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?
 #153918  Szerző: censored

Mondjuk a Sztár FM (102.1) eléggé ment a maga különleges zenei kínálatával, szóval ebben nem feltétlenül van igazad - szerintem.

A MusicFM a médiatörvény tökéletes példája, stílusában viszonylag konkurencia nélkül megjött az éterbe, marha sok szöveggel - és működik / működött.
 #153909  Szerző: asr27

Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Köztudott, hogy, ha csak régi zenét játszik egy rádió, akkor azt az emberek előbb-utóbb meg fogják unni. Oké, először hallgatott lesz, de 1-2 év, aztán a hallgatók megunják, hogy nagyjából ugyanazok a számok mennek, mint 1-2 évvel ezelőtt.
Így volt a sláger is, először 60-as, 70-es, később már 80-as évek "slágerei",majd a végén már ha jól emlékszem 1-2 napjaink beli zene is ment rajta.
Már ne haragudj, de én már a (legtöbb) mai számokat kezdtem k@&##ra unni, amit orrba-szájba nyomnak.Már elszomorítónak tartom hogy pl a 2000-es évek közepén-végén volt igazi zene, azt manapság ritkán hallani(jobb esetben).Lassan kikészülök ezektől a....hagyjuk.
nem azt mondtam, hogy nem jó hallgatni néha egy-egy klasszikus zenét, de halott lenne egy olyan radio, ami csakis 20-30 éves zenéket játszik.
 #153907  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:Köztudott, hogy, ha csak régi zenét játszik egy rádió, akkor azt az emberek előbb-utóbb meg fogják unni. Oké, először hallgatott lesz, de 1-2 év, aztán a hallgatók megunják, hogy nagyjából ugyanazok a számok mennek, mint 1-2 évvel ezelőtt.
Így volt a sláger is, először 60-as, 70-es, később már 80-as évek "slágerei",majd a végén már ha jól emlékszem 1-2 napjaink beli zene is ment rajta.
Már ne haragudj, de én már a (legtöbb) mai számokat kezdtem k@&##ra unni, amit orrba-szájba nyomnak.Már elszomorítónak tartom hogy pl a 2000-es évek közepén-végén volt igazi zene, azt manapság ritkán hallani(jobb esetben).Lassan kikészülök ezektől a....hagyjuk.
 #153906  Szerző: markfelt

Ez erős tévedés, ennél jóval összetettebb az AC formátumkategória, asr27. :)
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 565