Téves észrevétel, mintha kicsit megfogytak volna a reklámok?
zenefalo írta:Itt vagyok a toronytól ~8 km-re, süt a nap. Ma nem volt itt vihar.szabogabor10 írta:Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?Esetleg vihar?
szabogabor10 írta:Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?Karbantartás szagot érzek.
szabogabor10 írta:Másodszor van ma fehérzaj a 89,5-ön meg pár másik szecska frekin. Mi a rák van?Esetleg vihar? A Music Fm neten megy.
Gr3g0ry írta:nem azt mondtam, hogy nem jó hallgatni néha egy-egy klasszikus zenét, de halott lenne egy olyan radio, ami csakis 20-30 éves zenéket játszik.asr27 írta:Köztudott, hogy, ha csak régi zenét játszik egy rádió, akkor azt az emberek előbb-utóbb meg fogják unni. Oké, először hallgatott lesz, de 1-2 év, aztán a hallgatók megunják, hogy nagyjából ugyanazok a számok mennek, mint 1-2 évvel ezelőtt.Már ne haragudj, de én már a (legtöbb) mai számokat kezdtem k@&##ra unni, amit orrba-szájba nyomnak.Már elszomorítónak tartom hogy pl a 2000-es évek közepén-végén volt igazi zene, azt manapság ritkán hallani(jobb esetben).Lassan kikészülök ezektől a....hagyjuk.
Így volt a sláger is, először 60-as, 70-es, később már 80-as évek "slágerei",majd a végén már ha jól emlékszem 1-2 napjaink beli zene is ment rajta.
asr27 írta:Köztudott, hogy, ha csak régi zenét játszik egy rádió, akkor azt az emberek előbb-utóbb meg fogják unni. Oké, először hallgatott lesz, de 1-2 év, aztán a hallgatók megunják, hogy nagyjából ugyanazok a számok mennek, mint 1-2 évvel ezelőtt.Már ne haragudj, de én már a (legtöbb) mai számokat kezdtem k@&##ra unni, amit orrba-szájba nyomnak.Már elszomorítónak tartom hogy pl a 2000-es évek közepén-végén volt igazi zene, azt manapság ritkán hallani(jobb esetben).Lassan kikészülök ezektől a....hagyjuk.
Így volt a sláger is, először 60-as, 70-es, később már 80-as évek "slágerei",majd a végén már ha jól emlékszem 1-2 napjaink beli zene is ment rajta.