RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154020  Szerző: markfelt

Dani írta:
tomee írta:Kövezzetek meg, de én a tegnapi napig bezárólag komolyan elhittem kb. 8-9 hónapon keresztül, hogy itt valami "atom durva király" rádió lesz, és ezt azt a várakozásomat pont azzal nyírták ki, hogy R1-nek jelentették be. :D
Én se értem, hogy miért pont a Rádió1 brandet kell újraéleszteni, ennyire nincs új a nap alatt? Vagy legalább a Roxy lenne, de semmiképpen nem ez az erőltetett, százszor lerágott csont kellene szerintem 2016-ban a rádióhallgatóknak.
Igazad van, a mai napig egyik legismertebb és az utolsó éveiben nemcsak piacvezető, hanem konkrétan a piacot taroló rádiós márka maradjon csak a süllyesztőben. Legyen inkább a neve Krumpli FM.

Aki ennyire laikus, az gondolja már át, hogy miket ír. 2-3 felhasználó állandóan a szakmaiságtól a lehető legtávolabb álló hülyeségeket írogat, napi 5-öt. Kis önkritikát és szakmai alázatot légyszi! Vagy legalább tanuljatok a tapasztaltabbaktól. Köszi.
 #154018  Szerző: kukac

Dani írta:
tomee írta:Kövezzetek meg, de én a tegnapi napig bezárólag komolyan elhittem kb. 8-9 hónapon keresztül, hogy itt valami "atom durva király" rádió lesz, és ezt azt a várakozásomat pont azzal nyírták ki, hogy R1-nek jelentették be. :D
Én se értem, hogy miért pont a Rádió1 brandet kell újraéleszteni, ennyire nincs új a nap alatt? Vagy legalább a Roxy lenne, de semmiképpen nem ez az erőltetett, százszor lerágott csont kellene szerintem 2016-ban a rádióhallgatóknak.
azt még a franciák hozták, ez viszont már a hazai megfejtőcsapat munkássága lesz. egyfajta nosztalgia, ami - egyrészt egy rétegnek még jelenthet valamit - másrészt viszont pedig egyfajta keret is, amibe esetleg már csak beleszorul a dolog. azt gondolják, hogy könnyebb ezt az egykor sikeres brandet feléleszteni, mint hogy egy újat kitalálni és sikerre vinni. ha az utóbbi az ok, akkor csak sajnálni tudom.
 #154017  Szerző: Dani

#154005  Szerző: tomee

Kövezzetek meg, de én a tegnapi napig bezárólag komolyan elhittem kb. 8-9 hónapon keresztül, hogy itt valami "atom durva király" rádió lesz, és ezt azt a várakozásomat pont azzal nyírták ki, hogy R1-nek jelentették be. :D
 #153993  Szerző: BroCreSt

"Atom durva király rádió lesz."
Erre kíváncsi leszek.
Meg hogy:
"Pont annyi zene lesz, amivel a leghallgatottabb lesz."
 #153989  Szerző: Gr3g0ry

Bár ilyen egyszerű lenne....
 #153987  Szerző: tomee

LuciFerko írta: Szerintem a jövőben várható egy Roxy IS.
Ebben azért momentán nem sok rációt látnék. :)
 #153985  Szerző: LuciFerko

tomee írta:
Gr3g0ry írta:
tomee írta:Mondjuk azt a részét még mindig nem értem, hogy megszerezték a Roxy-t, mint nevet (vélhetően fizettek érte) és most elteszik talonba, de legalább nem másé?
Az hogy bejelentették nem jelenti azt hogy már megkapták,várni kell arra hogy jóváhagyják-e.

Amúgy halkan megjegyzem hogy a "deejay"-t jogvita,elutasítás nélkül megkaphatták volna.
Azt a részét értem, de előtte nyilván a tulajdonukba került maga a név, amit így már más nem használhat (!), ők meg már nyilvánvalóan nem fogják, független attól, hogy sikerül-e bejegyeztetniük vagy sem.

Illetve, hogy Bárány Attilának milyen elhatározásból lett "Roxy Radio" megjelölve, mint munkahely....? Pár napja még ők sem tudták biztosan?
Szerintem a jövőben várható egy Roxy IS.
 #153980  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:
kukac írta:A 40% magyar zenei arány cuki lesz.
Csak nehogy petőfis zenékkel teljesítsék...
A Music FM-en 1-2 kivétellel nem szoktam elkapcsolni magyar zene alatt.

Kép
"majd fogsz fiatal barátom...majd fogsz!..."
  • 1
  • 993
  • 994
  • 995
  • 996
  • 997
  • 1021