Gr3g0ry írta:Vajon milesz a pécsivel összefogják kapcsolni és megint hálózatosként fognak "muzsikálni"?A Radiosite-os cikk szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a pécsit átnevezik.
Van valami jele egyébként(pl.:promóció)?
Gr3g0ry írta:Vajon milesz a pécsivel összefogják kapcsolni és megint hálózatosként fognak "muzsikálni"?A Radiosite-os cikk szerint nagy a valószínűsége annak, hogy a pécsit átnevezik.
Van valami jele egyébként(pl.:promóció)?
Attis írta:ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben, mert nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, ahogy engem akarsz cáfolni, közben pedig ugyanarról beszélsz amiről én is.már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.
Lesz újra Rádió1... Oda fognak kapcsolni a hallgatók, de hogy ott is ragadnak-e?
És akkor már ott tartunk, mint amit adminnal "vitáztatok"...
már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz?A hozzászólásod további részével nem tudok kötekedni. De ezzel a mondattal igen.
tomee írta:Nekem amúgy a fejlemények után inkább tűnik úgy, hogy egyfajta Music FM copy lesz (már ha tényleg átcsábítottak annyi dj-t), mint régi Rádió1-es utánérzés. Eleve ott a tény, hogy Bárányék arcukat adták, és úgy harangozták be az előkészületeiket videóikban, mintha egyfajta saját projekt lenne. Mintha a Disco's Hit-ből nőne ki egy rádió...Tartok tőle, hogy nem Music copy lesz, nem nézem ki a Rádió1-ből, de jó lenne ha igazad lenne.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján legalábbis úgy tűnik, hogy manapság már egyáltalán nem versenyhátrány, ha lemezlovas orientált egy rádió. Pár évvel ezelőtt a Rádió 1-en egy dance zenét nem lehetett kérni a kívánságműsorban, mert "majd este 8-tól indul a Disco's Hit), mostanság meg már ott tartunk, hogy dj-k játszanak fényes nappal délelőtt élőben egy stúdióban.
censored írta:Bocsánat a laikus hozzászólásokért:már elnézést, te egy rádiót a neve, vagy a programja miatt hallgatsz? szerinted ha pusztán pénzzel mindent el lehet érni, akkor az mtva (rádiók, tévék) és a tv2 nézettsége, hallgatottsága miért olyan amilyen? pedig ott aztán van pénz... a név "csengésének" a programhoz semmi köze, előbbi csupán marketing. hallgass bele a pécsi, vagy a békéscsabai rádió1 műsorába, szerinted az jó? ilyen egy jó rádió, méltó a nevéhez (bármit is jelentsen ez a név)?
- ilyen anyagi és befektetői háttérrel ennek a rádiónak nem kell aggódnia, legyen hát bármi a céljuk, elérhetik
- Rádió1 név 10 év múlva is jólcsengő lesz
- Remélem a Music FM és a Rádió 1 nem kezdenek cicaharcba és nem lesznek egymás klónjai
- Vajon a hirtelen eltűnő MusicFM műsorvezetők felbukkannak majd...?