Dani írta:Lehet, hogy még nem is tudják, milyen legyen a rádió műsorfelépitése, kik legyenek a műsorvezetők, milyen legyen a zenei arculat stb... Ilyen ok is lehet a halogatás mögött...

Ennyi kombinálást! Inkább várjátok ki ezt az 1-2 napot.
Dani írta:Lehet, hogy még nem is tudják, milyen legyen a rádió műsorfelépitése, kik legyenek a műsorvezetők, milyen legyen a zenei arculat stb... Ilyen ok is lehet a halogatás mögött...
BroCreSt írta:Ez a májusi indulás hol volt feltüntetve?Mondjuk nemrég a június közepe-július elejére jósoltam(miután kiderült hogy rádió 1 néven indítják).
Mert erre valahogy nem emlékszem.
Meg van itt aki mindig a station voice után érdeklődik erősen.
Ez a kettő top vezető hsz, és kérdés itt.
Gr3g0ry írta:Én is kedvelem a fentebb írt zenei stílusokat, de esélyt nem látok arra, hogy ez a rádió egy Electro/Dance/Trance/House rádió legyen.asr27 írta:Bezzeg amikor talk vagy vallási rádió indult, akkor nem volt ekkora "izgalom"..Talán azért mert ez az "utolsó reményük" arra hogy egy trance/house rádió legyen az országban, a fullos "elektro music" rajongóknak.
asr27 írta:Bezzeg amikor talk vagy vallási rádió indult, akkor nem volt ekkora "izgalom"..Talán azért mert ez az "utolsó reményük" arra hogy egy trance/house rádió legyen az országban, a fullos "elektro music" rajongóknak.
BroCreSt írta:ez kész azt csak én írtam poénból hamvainakJozsfm964 írta:Hamvai PG FB Fan page-én egyik hozzászóló írta, hogy hétfőn fognak indulni. Ami azt illeti ez elég valószínű, mert az egyik országos közszolgálati adó, akkorra tervezi a műsorát átrendezni ami most elég rendesen R1 copy. Szóval fülelni ér!Hol van az a hsz?))