RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155162  Szerző: oldman

Műsorvezető Meggyesi Gábor. Ő a Frisss FM-nél volt.
 #155160  Szerző: Nickman

Milán írta:Végre nem hajkitépős mixműsor megy...
A nevét viszont nem értem. Maradhatott volna Petőfi DJ.
 #155155  Szerző: Milán

Végre nem hajkitépős mixműsor megy...
 #155154  Szerző: markfelt

Ez a mixműsor jó lesz, érzem. De 19-21 közt elteker mindenki. Legyen inkább egy olyan műsor, mint a Made In Hungary a Music FM-en, de arculattól totálisan elütő zenék és egy, a célcsoportnál idősebb műsorvezető nem való a Petőfire, se 1, se két órában.
 #155151  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:
Promenád írta: Ez eddig szép és jó, de nem a kereskedelmi rádiózást majmólva kellene ezt csinálni olyan személyekkel akiknek színte életük a kereskedelmi rádiózás volt (tisztelet a kivételeknek) és semmi közük a közszolgálatisághoz. Másrészt nem igaz, hogy a mai fiatalokat csak a zenén keresztűl lehet csak elérni, hamár egy főleg fiataloknak szóló rádiónak akarják megcsinálni.
Mivel szeretnéd akkor a fiatalokat lekötni? Az oktató jellegű, beszélgetős műsorok nem kötik le az embereket. Ez látszik a Petőfi TV eredményein.
Nem egészen, de van egy ezer téma, gondolkozz rajta. ;) A zene és szöveg arány nagyon kiszámítható lenne. :) Tehát, simán tudnának menni a beszélgetős műsorok is, csak az arányokon kell variálni. Másképp nem lett volna sikeres egy Kúltúrfitnesz vagy egy Netidők... vagy hogy mondjak régebbit : Ötödik Sebesség.
 #155145  Szerző: markfelt

Viszont mentségükre váljon, hogy 10-19 közt pár baklövést leszámítva alapvetően tök jó volt a rádió, a műsorvezetők, zenei szerkesztés tekintetében legalábbis mindenképpen.

A reggeli műsor talán kiforrja magát, viszont ezt a 19-21 közti botrányt hanyagolni kéne. Meg pár arculati elemet is.

Szumma-szummárum:
Még a 9 órától hallható Rontom Bontomot (?) nem ismerjük, de bevallom, a reggeli fikázásomban kicsit statáriális voltam. Lehet ez még jó, vannak alapvetően hibás részei a koncepciónak, az operatív szint tele van bakikkal, de majd alakul, többet vártam kicsit, de talán belátják a döntéshozók is, hogy változtatni kell majd ezen-azon.

Pont elég lenne hajnali 5-6 közt egy magyar zenei műsor. Vagy 23-00 közt.
 #155144  Szerző: Milán

Csiszár el van foglalva a Part FM-el (nem)
 #155143  Szerző: markfelt

Közben már rájöttem, hogy valójában Csiszár korábbi, esti Class FM-es műsorát akarják visszahozni ezzel a Borosos erőlködéssel. A másik Boros (Lali Király) káoszrádiójához jobban hasonlít, de ha már itt tartunk, jöhetett volna Csiszár is.

(Persze inkább ne, hiszen az volt a Class FM leghallgathatatlanabb műsora, aminek semmi értelme és keresnivalója nem volt.)
 #155142  Szerző: oldman

admin írta:
oldman írta:És szerencsére megérkezett a napi sorsolás. Hogy ezt mért Szilágyi Zsolt (Zizi) ejti meg, és nem Boros Csaba, az szint rejtély. Boros Csaba nem tud sorsolni. Nem ért hozzá. Szakadok.
Lentebb írtam, hogy mi áll a háttérben. Így alakult ez is.
Későn láttam. Már töröltem is.
 #155141  Szerző: markfelt

oldman írta:És szerencsére megérkezett a napi sorsolás. Hogy ezt mért Szilágyi Zsolt (Zizi) ejti meg, és nem Boros Csaba, az szint rejtély. Boros Csaba nem tud sorsolni. Nem ért hozzá. Szakadok.
Lentebb írtam, hogy mi áll a háttérben. "Így alakult" ez is.
  • 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 627