Szerintem ha tényleg ősszel indulnának, nem írná ki Hamvai minden nap, hogy hamarosan indulnak. Meg nem lenne tesztadás.
De majd meglátjuk, én nem izgatom magam ezen, az biztos. Max annyiban, hogy honnan vesznek még el műsorvezetőket.
admin írta:Ha te mondod...kukac írta:Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.adam1400 írta:itt azt írják, hogy csak ősszel fog elindulni.
amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
Milán írta:Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon.Mindegyik orvosi eset, aki ott írogat, aztán lehet, hogy mindhárom ugyanaz a személy.
kukac írta:Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.adam1400 írta:itt azt írják, hogy csak ősszel fog elindulni.
amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
adam1400 írta:amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?[/quote]
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek
szabogabor10 írta:engem érdekelne,azért kérdeztem tőletekjanos01 írta:Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.Szerintem nem fog ma este. Ezek még tényleg nem tudják, hogy mikor indulnak.
janos01 írta:Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.Szerintem nem fog ma este. Ezek még tényleg nem tudják, hogy mikor indulnak.