RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155269  Szerző: adam1400

Ivoa írta:
adam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
Egyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot. :D
(amúgy ne lepődjön meg senki sem, én pl. a Music FM plakátja mellett láttam - ezek szerint Simicska cégei viszik az óriásplakát-kampányt, én nem EuroAWK-son, hanem Publimontoson néztem)
Bocs, de gyorsan kellett hogy első legyek :D amúgy te hol találtad meg? :D Érdekes már csak a Rocknak nincs plakátja,mert a Slágernek is van.
 #155268  Szerző: Ivoa

adam1400 írta:Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
Egyetlen perccel előztél meg, én is be akartam linkelni ezt az óriásplakátot. :D
(amúgy ne lepődjön meg senki sem, én pl. a Music FM plakátja mellett láttam - ezek szerint Simicska cégei viszik az óriásplakát-kampányt, én nem EuroAWK-son, hanem Publimontoson néztem)
 #155267  Szerző: adam1400

Na már a szlogen megvan,de ezt eddig is tudtuk. Hang,műsorvezetők és az indulás a kérdéses márcsak :D

Kép
 #155251  Szerző: szabogabor10

Szerintem ha tényleg ősszel indulnának, nem írná ki Hamvai minden nap, hogy hamarosan indulnak. Meg nem lenne tesztadás.
De majd meglátjuk, én nem izgatom magam ezen, az biztos. Max annyiban, hogy honnan vesznek még el műsorvezetőket.
 #155248  Szerző: Milán

5...4...3...2... :troll:
 #155247  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
adam1400 írta:

amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
itt azt írják, hogy csak ősszel fog elindulni.
Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.
Ha te mondod...
 #155246  Szerző: asr27

Milán írta:Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon. :shock:
Mindegyik orvosi eset, aki ott írogat, aztán lehet, hogy mindhárom ugyanaz a személy.
Viszont, ahogy nézem, május 12. óta inaktív az admin az oldalon.
 #155245  Szerző: markfelt

kukac írta:
adam1400 írta:

amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
Az persze nettó faszság, máN közel van az indulás.
 #155244  Szerző: kukac

adam1400 írta:
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek :D
amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?[/quote]
 #155243  Szerző: Milán

Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon. :shock:
  • 1
  • 959
  • 960
  • 961
  • 962
  • 963
  • 1022