RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#155485  Szerző: markfelt

Egyelőre nem kell temetni. Jöhet a verseny.
 #155477  Szerző: oldman

Dani írta:
asr27 írta:Most, hogy a 96.4 Rádió 1-en napi szinten 22 órában csicskapop és lejárt lemezek mennek, a Music FM visszaállhatna a Dance-esebb irányba, mivel, most szinte ugyanazokat az unalmas zenéket nyomja mindkét rádió 2-3 óránként, és akkor még nem említettem a Petőfit, ami szintén ugyanez.
Egyetértek, ráadásul egy zenei arculatátalakitással a MusicFM elég komolyan oda tudna verni a Rádió1-nek, lehet hogy még népszerűbb is lehetne, ha nem a megszokott popot játszaná a Rádió1-hez hasonlóan, hanem elmenne más irányba!
A Musicnak a legkisebb a mozgástere. Nincs már politikai hátszél és pénzügyileg is akadnak gondok. Több klaszikkal, egy-egy keményebb zenével , és a 2000-2010 közötti r'n'b hanyagolásával még markánsabb lehetne.
 #155468  Szerző: Dani

asr27 írta:Most, hogy a 96.4 Rádió 1-en napi szinten 22 órában csicskapop és lejárt lemezek mennek, a Music FM visszaállhatna a Dance-esebb irányba, mivel, most szinte ugyanazokat az unalmas zenéket nyomja mindkét rádió 2-3 óránként, és akkor még nem említettem a Petőfit, ami szintén ugyanez.
Egyetértek, ráadásul egy zenei arculatátalakitással a MusicFM elég komolyan oda tudna verni a Rádió1-nek, lehet hogy még népszerűbb is lehetne, ha nem a megszokott popot játszaná a Rádió1-hez hasonlóan, hanem elmenne más irányba!
 #155452  Szerző: asr27

Most, hogy a 96.4 Rádió 1-en napi szinten 22 órában csicskapop és lejárt lemezek mennek, a Music FM visszaállhatna a Dance-esebb irányba, mivel, most szinte ugyanazokat az unalmas zenéket nyomja mindkét rádió 2-3 óránként, és akkor még nem említettem a Petőfit, ami szintén ugyanez.
 #155222  Szerző: adam1400

Dawe1797 írta:Azért elég gáz, hogy lassan 3 hónapja még mindig nincs fent a honlapon Kasuba L. Szilárd és Fittikém.

bezzeg a killersek nevét egyből le tudták venni :hehe: :troll:
 #155220  Szerző: Dawe1797

Azért elég gáz, hogy lassan 3 hónapja még mindig nincs fent a honlapon Kasuba L. Szilárd és Fittikém.
 #154538  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:Mostanában észrevehetően mellőzik Newik számait :D
Én is észrevettem, és a többi volt Music Killers DJ számait is.
 #154537  Szerző: Dawe1797

Mostanában észrevehetően mellőzik Newik számait :D
 #154486  Szerző: asr27

Egész délután behal a stream kb fél óránként. Így könnyű dolga lesz a Rádió 1-nek, legalábbis az online hallgatók megszerzésénél.
 #154402  Szerző: censored

Ez nagyon csúnyán off topic, előre is bocsánat!
Tud valaki (akár priviben) ajánlani egy általa jónak ítélt dance rádiót, ami nem csak zenék meg 7 perces verzió random, hanem rendes rádió? Gondolom house format rádió nem is létezik. Köszönöm :) És bocsi az offért.

ON: Még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó-e az új Music FM plakát. :D
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 565