asr27 írta:djlacee írta:asr27 szerintem nagyon el vagy tévedve. A Music FM igenis egy dance rádió, a Rádió1 meg nem. Ennyi. Az, hogy mostanában sok dance jellegű populáris zene van, már más kérdés. A "végigmegy egy sláger egymás után az összes rádión" dolog pedig nem értem, miért baj. Hogyha egyszer ez egy top dal, és szeretik, nyilván minden hasonló formátumú rádión le is játsszák, ugyan ez van Ausztriában is a Kronehit-Energy-Ö3 trión
Látom telesen felesleges nektek moderátoroknak leírni, hogy milyen stílusú rádió hiányzik ma az éterből, mert egyből az ellenkezés megy.
Jelenleg akkor sem Dance rádió a Music FM, tavaly jóval Dance-esebb volt.
Tavaly jóval "dance-esebb" volt, iegn, mert tavaly még nem éledtek fel a G nap után. A Class FM kistestvére volt, nyilván le volt szűkítve rétegzenére a kínálat, hogy ne rontsa a nagy tesó érdekeit. Az, hogy a hirdetőknek eladhatatlan, nem volt baj, mert kitömték állami pénzzel eleinte.
Most már se nagy testvér (Class FM eladva), se állami pénz, MUSZÁJ kommerszebb fokozatra kapcsolniuk, mert helyből 2 azonos célcsoporttal szemező konkurens lett, meg gondolom mert meg akarnak maradni.
Továbbá Bochkor hozott egy csomó 30+ hallgatót, nekik nem való a mélyhouse napközben.
Ráadásul amit oldman is írt, kivárnak, szerintem is.
DE ez a Rádió 1 topic.