RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#155722  Szerző: joe

LuciFerko írta:
joe írta: Ez van, tegnap a 94,8-on jött egy ilyen adó, fél órát rögzítettem, csak muszlim szónok dumál... :(
Fel tudnád tenni? Hátha a szövegből kiderítek valamit...
kb. 8 perc egybefüggő darabot felraktam...sajnos fél óra alatt volt, hogy percekre eltűnt az adás, de amikor visszajött még mindig ua. a szpíker beszélt (ebben is van egy kis Petőfi :) )
http://enjoe.ucoz.hu/_ld/4/423_948u.mp3
 #155716  Szerző: LuciFerko

joe írta:
LuciFerko írta:
joe írta:Pár afrikait én is hallottam...
90,5 BNN FM - Bengazi
92,3 unid Líbiából - Al-Mahaliya FM ???
Joe
Kezd kicsit kaotikus lenni az állapot ott, szaporodnak a "kalóz" adások, ezek közt van zenei, politikai, vallási, akár szélsőségesebb is. A Msallata is akár hányszor jön, mindig valami feldúlt muszlim szónok dumál.
Ez van, tegnap a 94,8-on jött egy ilyen adó, fél órát rögzítettem, csak muszlim szónok dumál... :(
Fel tudnád tenni? Hátha a szövegből kiderítek valamit...
 #155710  Szerző: joe

LuciFerko írta:
90,5 BNN FM - Bengazi
Joe
Kezd kicsit kaotikus lenni az állapot ott, szaporodnak a "kalóz" adások, ezek közt van zenei, politikai, vallási, akár szélsőségesebb is. A Msallata is akár hányszor jön, mindig valami feldúlt muszlim szónok dumál.
Ez van, tegnap a 94,8-on jött egy ilyen adó, fél órát rögzítettem, csak muszlim szónok dumál... :(
 #155654  Szerző: LuciFerko

90,5 BNN FM - Bengazi
Joe
 #155589  Szerző: Sszilu

Sziasztok!

Észa-Afrika a sávon!

Ü.: Sz.
 #155558  Szerző: Kovi02

joe írta:Érdemes lesz figyelgetni...88.2 ill. 88.7-en török/arab "keverék" fédelget...nekem most más dolgom van, nem tudok rádió mellett lenni :( Joe
Nálam egyenlőre semmi,bár a 88,2-n ott a majsai adó,illetve a túllökött helyi 88,3 , 88,7-en meg még semmi.

https://youtu.be/rPErBb68OoE Ma délelőtti vétel,Radio Rossii a 67,97-en.
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 552