RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#156811  Szerző: Dani

zenefalo írta:
asr27 írta:
samsung írta:gyerekek én nem tudom most milyen mix megy,de egyszerüen széthasadok milyen jó zenék mennek !:) lessetek bele,rádió 1 figyelj és tanulj!!
Valóban nagyon jó volt.
Most futó mix is nagyon jó, igazi nyáresti lazulós. Nigel Stately a dj-pultban. :yeah:
Egyetértek, ebből is látszik, hogy a Dance/House vonalon kell a rádiónak megmaradnia, nem véletlen, hogy elég sok hallgatói üzenet szerint is toronymagas sikert aratnak a mixek, ez sem arról árulkodik, hogy pop zenéket akarnának hallgatni megállás nélkül.
 #156810  Szerző: zenefalo

asr27 írta:
samsung írta:gyerekek én nem tudom most milyen mix megy,de egyszerüen széthasadok milyen jó zenék mennek !:) lessetek bele,rádió 1 figyelj és tanulj!!
Valóban nagyon jó volt.
Most futó mix is nagyon jó, igazi nyáresti lazulós. Nigel Stately a dj-pultban. :yeah:
 #156805  Szerző: asr27

Valóban nagyon jó volt.
 #156804  Szerző: samsung

gyerekek én nem tudom most milyen mix megy,de egyszerüen széthasadok milyen jó zenék mennek !:) lessetek bele,rádió 1 figyelj és tanulj!!
 #156803  Szerző: noartist

Könyörgöm, erről a "topsláger" kifejezésről tessék már lekattanni! :x Egy megszólalás alatt 5-6x elhangzik.
 #156751  Szerző: Dawe1797

Dani írta:
zoLee írta:Végre, ideje volt már a bővítés! Kezdtem már félteni a jelenlegi DJ-ket hogy túlhajszolják magukat :D Bízom benne hogy nem külföldről átvett műsorok lesznek hanem magyar live mixelések. Én őket hallgatnám szívesen: Sterbinszky, StadiumX, Willcox, Edo Denova, Stereo Palma (vagy Stereo Players :P), Soulja (RnB, Hiphop Reggaeton zenéket játszik mint Revolution aki ugye lelépett) DJ Free, Katapult Dj. Hátha beletrafáltam és egy páran a Musicon kötnek ki :party: Plusz hozzák át Zizi-t késődélutáni/esti műsorvezetőnek és elégedett is leszek :) Nem is értem mit keres ő ott a Petőfin :S
Kiss Márti véglegesen marad délutánonként, vagy fognak felvenni új műsorvezetőt?
Valószínűsítem, hogy átmeneti állapot.
 #156729  Szerző: Dani

zoLee írta:Végre, ideje volt már a bővítés! Kezdtem már félteni a jelenlegi DJ-ket hogy túlhajszolják magukat :D Bízom benne hogy nem külföldről átvett műsorok lesznek hanem magyar live mixelések. Én őket hallgatnám szívesen: Sterbinszky, StadiumX, Willcox, Edo Denova, Stereo Palma (vagy Stereo Players :P), Soulja (RnB, Hiphop Reggaeton zenéket játszik mint Revolution aki ugye lelépett) DJ Free, Katapult Dj. Hátha beletrafáltam és egy páran a Musicon kötnek ki :party: Plusz hozzák át Zizi-t késődélutáni/esti műsorvezetőnek és elégedett is leszek :) Nem is értem mit keres ő ott a Petőfin :S
Kiss Márti véglegesen marad délutánonként, vagy fognak felvenni új műsorvezetőt?
 #156728  Szerző: zoLee

Végre, ideje volt már a bővítés! Kezdtem már félteni a jelenlegi DJ-ket hogy túlhajszolják magukat :D Bízom benne hogy nem külföldről átvett műsorok lesznek hanem magyar live mixelések. Én őket hallgatnám szívesen: Sterbinszky, StadiumX, Willcox, Edo Denova, Stereo Palma (vagy Stereo Players :P), Soulja (RnB, Hiphop Reggaeton zenéket játszik mint Revolution aki ugye lelépett) DJ Free, Katapult Dj. Hátha beletrafáltam és egy páran a Musicon kötnek ki :party: Plusz hozzák át Zizi-t késődélutáni/esti műsorvezetőnek és elégedett is leszek :) Nem is értem mit keres ő ott a Petőfin :S
 #156726  Szerző: Dawe1797

asr27 írta:Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek. :yeah:
Néhány napja elkezdték rotációban játszani a StadiumX, külföldön is elismert, magyar DJ páros számait. Nekem az a tippem, hogy többek közt, ők lesznek az új DJ-k. :)
Remélem odapörkölnek a vajna rádiónak! :hehe:
De ha megfigyelted, rengeteg rég(ebb)i zenét vettek elő újra mostanában, lehet, hogy a Howl At The Moon is csak egy a sok közül.
Amúgy én is reménykedem a Stadiumx-ben :)
 #156724  Szerző: noartist

kukac írta:
noartist írta:Most itt szúrtam ki, de máshol is észrevettem már: a rádiók miért nem tudnak olyan egereket venni, amelyek nem kattognak hangosan? Igencsak hallatszik..
...vagy miért nem tudják beállítani a noise gate-et úgy, hogy a környezeti zajok ne hallatszódjanak be az adásba?!.. :)
Ennyire már nem akartam belemenni.. egy ekkora rádió ne ezeken spóroljon már! :) Az én 4000 forintos ASUS egeremnek semmi hangja kattintáskor. :)
De ugyanez elmondható a Petőfiről is, még Buda Marci idején borzasztóan zavart, hogy minden klikkelést sztereóban hallok.
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 565