IstvánB írta:Anikós kívánságműsor fricskapromó újfent szánalmasnak hat számomra.na már vártam hogy valaki felhozza csak én nem akartam. most szerintem is messzire mentek ezzel. aniko meg topslágerek xd de egyébként a nőt aki beszél őt is így hívják
IstvánB írta:Anikós kívánságműsor fricskapromó újfent szánalmasnak hat számomra.na már vártam hogy valaki felhozza csak én nem akartam. most szerintem is messzire mentek ezzel. aniko meg topslágerek xd de egyébként a nőt aki beszél őt is így hívják
Pasa írta:Arra válaszoljál, te idióta, amit kérdeztek tőled! Ja persze, arra nem tudsz, mert semmi valós alapja nincs a hozzászólásodnak, csak a sz@rt lököd ki magadból minden egyes hazug hozzászólásodnál!asr27 írta:Az agybaj pasánál.Nálad ez elképzelhetetlen, maximum egy szívbaj. Viszont azzal mindenki jól járna.
asr27 írta:Az agybaj pasánál.Nálad ez elképzelhetetlen, maximum egy szívbaj. Viszont azzal mindenki jól járna.
Gyurii írta:Nem hallgattam 5 percnél tovább a 96,4-es R1-et, mert nekem van szerencsém évek óta ugyanazt a 10 éves szignálparkot, zenéket hallgatni Békésben, viszont látom 1,5 hónap után akinek van egy kis igénye, és nem 64MB RAM van az agya helyén, belátja hogy ez tényleg egy 0!
Bezzeg az All in Party nem kap normális frekit, vagy egy hasonló jól felépített adó...
Ma is berakták LMFAO - Sexy and I know it c. számát anno utáltam, mint a sz@rt, viszont most olyan rotáció volt, amiben szinte felpezsdült a vérem, ja és nem is hallottam mostanság!
Sakál írta:Az agybaj pasánál.Pasa írta:Végre valami beindult, jó lesz ez. Illetve már jó is.Mi indult be?