RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157304  Szerző: markfelt

Most nagyon OFF és a saját farkamba harapok, hogy itt politizálok, de:

Én Fideszes vagyok. Én MSZP-s vagyok. Én Munkáspártos vagyok. Ez komolyan valami identitásképző valami?
Focicsapatok ezek, akiknek drukkolunk? Valamiféle bálványok, akiket imádunk?

Vagy az ALKALMAZOTTAINK, akiket mi fizetünk, hogy vezessék az országot?

Mert ha nem utóbbi, akkor valami kurvára el van cseszve.
 #157301  Szerző: noartist

Pasa írta:
Pasa írta:Végre valami beindult, jó lesz ez. Illetve már jó is. :yes:
A saját védelmemben meg annyit tennék hozzá (olvasva a megdöbbenést), hogy én rádiót csak autóban hallgatok, hosszabb megszakításokkal napi 6-8 órát, és erre a Rádió 1 magasan a legjobb. Amikor hallom, fülbemászó diszkózenék mennek, semmi magyar (és egyéb) gagyi, semmi önfényezős dumálás, csak a zene. Én nem rádiós vagyok, hanem hallgató, és nekem tetszik. Értem én, hogy szakmailag esetleg ez egy nagy szar (vagy csak Vajna bácsi miatt?), de engem ez nem érdekel, csak hallgatom.
Kérdésem annyi lenne, hogy kinek szólnak a rádiók? A "szakmabelieknek" vagy a hallgatóknak?
Sorry...
:blush:
A hallgatót pl zavarhatja az állandó, és egyébként gusztustalan utalgatás a konkurenciára. Nem egy ismerősöm szólt már nekem is, hogy irritálja, pedig ő is Fideszes.
Kis tökmagok még, kiváltságos helyzetben vannak egyébként is*, fülük-farkuk be kéne húzniuk, mert lenne mit tanulniuk az emlegetett konkurens adótól.
*Nincs kötelező magyar zenei arány, ami nyilván némi ügyeskedés miatt van így- ezt a MusicFM nem teheti meg.
 #157291  Szerző: kukac

Pasa írta:
asr27 írta:
Pasa írta:A valósághoz meg köpésed sincs, csak idehányod, hogy szerinted milyen legyen a világ. Aki ezzel nem ért egyet, az dögöljön meg szerinted.
Ezt pont te mondod? A saját stílusodat, észjárásodat írtad le.
Csak, hogy érthető legyen számodra is az általad fentebb leírt vádak és az általad már megszokottan használt módszer: Aki nem fideszes,az mind ellenség, mind balliberális. Aki taxi helyett überrel utazik, az mind adócsaló és rossz ember.
Látod a hasonlóságot? Persze, hogy nem mert ostoba vagy és a szövegértésed is a béka segge alatt van.
A korábban feltett kérdésre még most sem tudtál válaszolni! Szánalmas vagy!

Admin, bocsi a nem idevaló témákért, de ezzel a majommal nem lehet másképp "beszélni".
Először is, anyád a majom.
Másodszor, ha egy kérdés értelmes, akkor válaszol rá egy értelmes ember.
Harmadszor, a "fideszballib" szöveget te hoztad ide, én nem akarok ezzel foglakozni (ez a te mániád, készült is neked egy ilyen topik).
Negyedszer, az Uber (nem über, te ütődött) nem létezik, csak taxi van.
Ötödször, az ostoba természetesen te vagy, ezért kell sokadszor is a szádba rágnom ezeket, de felfogni most sem fogod, mert nincs mivel.
És az a szomorú, hogy megint belém fogsz kötni a szokott stílusodban. Ha értelmes mondandód nincs (nem is lehet a te képességeiddel), legalább kötekedni azért profi módon tudsz. Ez is egy képesség, biztos jól megélsz belőle (ha majd kinősz a pelusból)...
:troll:
Nocsak. Ezek szerint személyesen ismered az édesanyját és úgy érzed, vagy olyan viszonyban vagy vele, hogy szimplán lemajmozhatod... Nem tudom mit szólna hozzá, ha ezt olvasná...
 #157288  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
A saját védelmemben meg annyit tennék hozzá (olvasva a megdöbbenést), hogy én rádiót csak autóban hallgatok, hosszabb megszakításokkal napi 6-8 órát, és erre a Rádió 1 magasan a legjobb. Amikor hallom, fülbemászó diszkózenék mennek, semmi magyar (és egyéb) gagyi, semmi önfényezős dumálás, csak a zene.
Önfényezés nincs, csak a konkurenciának állandóan beszólogatás. A legújabb beszólós promoban már személyeskedés is van. Ilyet egy magára valamit is adó rádió nem engedhetne meg magának.
 #157283  Szerző: Glenn

A saját védelmemben meg annyit tennék hozzá (olvasva a megdöbbenést), hogy én rádiót csak autóban hallgatok, hosszabb megszakításokkal napi 6-8 órát, és erre a Rádió 1 magasan a legjobb. Amikor hallom, fülbemászó diszkózenék mennek, semmi magyar (és egyéb) gagyi, semmi önfényezős dumálás, csak a zene. Én nem rádiós vagyok, hanem hallgató, és nekem tetszik. Értem én, hogy szakmailag esetleg ez egy nagy szar (vagy csak Vajna bácsi miatt?), de engem ez nem érdekel, csak hallgatom.
Kérdésem annyi lenne, hogy kinek szólnak a rádiók? A "szakmabelieknek" vagy a hallgatóknak?
Sorry...
:blush:
 #157282  Szerző: Glenn

asr27 írta:
Pasa írta:A valósághoz meg köpésed sincs, csak idehányod, hogy szerinted milyen legyen a világ. Aki ezzel nem ért egyet, az dögöljön meg szerinted.
Ezt pont te mondod? A saját stílusodat, észjárásodat írtad le.
Csak, hogy érthető legyen számodra is az általad fentebb leírt vádak és az általad már megszokottan használt módszer: Aki nem fideszes,az mind ellenség, mind balliberális. Aki taxi helyett überrel utazik, az mind adócsaló és rossz ember.
Látod a hasonlóságot? Persze, hogy nem mert ostoba vagy és a szövegértésed is a béka segge alatt van.
A korábban feltett kérdésre még most sem tudtál válaszolni! Szánalmas vagy!

Admin, bocsi a nem idevaló témákért, de ezzel a majommal nem lehet másképp "beszélni".
Először is, anyád a majom.
Másodszor, ha egy kérdés értelmes, akkor válaszol rá egy értelmes ember.
Harmadszor, a "fideszballib" szöveget te hoztad ide, én nem akarok ezzel foglakozni (ez a te mániád, készült is neked egy ilyen topik).
Negyedszer, az Uber (nem über, te ütődött) nem létezik, csak taxi van.
Ötödször, az ostoba természetesen te vagy, ezért kell sokadszor is a szádba rágnom ezeket, de felfogni most sem fogod, mert nincs mivel.
És az a szomorú, hogy megint belém fogsz kötni a szokott stílusodban. Ha értelmes mondandód nincs (nem is lehet a te képességeiddel), legalább kötekedni azért profi módon tudsz. Ez is egy képesség, biztos jól megélsz belőle (ha majd kinősz a pelusból)...
:troll:
 #157271  Szerző: dkemeny77

Üdvözlök mindenkit....

...ciripp ciripp ciripp....

én Király Tamás vagyok! :D
szórakoztató.
 #157258  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Az, hogy egyáltalán nem foglalkoznak ezzel, szerintem a legtökéletesebb lépés.
Pontosan.
  • 1
  • 916
  • 917
  • 918
  • 919
  • 920
  • 1036