RADIOSITE Fórum

• Informatika

#157895  Szerző: asr27

donder írta:
asr27 írta:
frekivadasz írta:Vagy az LCD modul elektronikája, vagy előtte a meghajtó, vagy a kettő közti kapcsolat (kábelezés) lesz a ludas. Érdemes a belső csatlakozásokat bontani, majd újból visszadugni, ezt meg is lehet csinálni néhányszor csatlakozónként. Hátha csak oxidáció miatti kontakthiba.
Megnézte szakember, egy úgynevezett t-con panel ment tönkre, javítani nem lehet, és kapni sem lehet, hozzá való t-con panelt. Úgyhogy kuka.
http://elektronika.vatera.hu/televizio_ ... 23209.html
:megusta: :ayfkm:
Ez Samsunghoz való, az enyém pedig Grundig.
De már tárgytalan, éppen ma szereztem be egy LG led tv-t.
 #157894  Szerző: donder

asr27 írta:
frekivadasz írta:Vagy az LCD modul elektronikája, vagy előtte a meghajtó, vagy a kettő közti kapcsolat (kábelezés) lesz a ludas. Érdemes a belső csatlakozásokat bontani, majd újból visszadugni, ezt meg is lehet csinálni néhányszor csatlakozónként. Hátha csak oxidáció miatti kontakthiba.
Megnézte szakember, egy úgynevezett t-con panel ment tönkre, javítani nem lehet, és kapni sem lehet, hozzá való t-con panelt. Úgyhogy kuka.
http://elektronika.vatera.hu/televizio_ ... 23209.html
:megusta: :ayfkm:
 #157718  Szerző: frekivadasz

A fogyasztói társadalom remekműve.
 #157716  Szerző: asr27

#157686  Szerző: noartist

Csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy mi a vicces ebben. Mert hogy az igazi humor nem itt kezdődik...
 #157685  Szerző: szemilan

Én egy kalap alá veszem -> SPAM
Wolfman írta:
noartist írta:Mi ez a sok értelmetlen, dilettáns "esemény" Facebookon? Tele van vele a falam, esküszöm, kivágom az összes marhát, akinél meglátom.
.. honnan jött ez most?
Mint például a "Gálakoncert a spenótot nem különösebben kedvelő szurikáták észt nyelvtanulásának megsegítèsére"? Szerintem vicces.
Őszintén, inkább ez terjedjen, mint a mindenegybenblogos, fizetős facebookos hoax marhaságok.
 #157677  Szerző: Wolfman

noartist írta:Mi ez a sok értelmetlen, dilettáns "esemény" Facebookon? Tele van vele a falam, esküszöm, kivágom az összes marhát, akinél meglátom.
.. honnan jött ez most?
Mint például a "Gálakoncert a spenótot nem különösebben kedvelő szurikáták észt nyelvtanulásának megsegítèsére"? Szerintem vicces.
Őszintén, inkább ez terjedjen, mint a mindenegybenblogos, fizetős facebookos hoax marhaságok.
 #157672  Szerző: noartist

Mi ez a sok értelmetlen, dilettáns "esemény" Facebookon? Tele van vele a falam, esküszöm, kivágom az összes marhát, akinél meglátom.
.. honnan jött ez most?
 #157484  Szerző: asr27

Értem, Köszi, akkor nem valószínű, hogy nagy költségekbe fog kerülni...
 #157481  Szerző: frekivadasz

Vagy az LCD modul elektronikája, vagy előtte a meghajtó, vagy a kettő közti kapcsolat (kábelezés) lesz a ludas. Érdemes a belső csatlakozásokat bontani, majd újból visszadugni, ezt meg is lehet csinálni néhányszor csatlakozónként. Hátha csak oxidáció miatti kontakthiba.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 330