RADIOSITE Fórum

• Class FM

#157748  Szerző: noartist

live írta:
SzD írta:Na végre betöltött. Viszont csalódás volt.
Olyan tanácsokat, hogy kicsit bevállalósabbak legyünk zenei tekintetben, műsorokban meg másoljuk le a Danubiust, és vegyük át a műsorvezetőiket, én is tudtam volna adni. Kár, hogy én (meg sok ezer másik ember, akinek ennél sokkal nagyobb kreativitása is van) nem kapok/kapunk több millát.

Így tényleg lófasz értelme sem volt az egésznek, a Danubius maradhatott volna úgy, ahogy...
"Hazamenő-show" szerintem ilyen címet egy iskolarádióban nem adnak egy napközis kívánságműsornak. De a Csiszár az király arc, az a lényeg :yeah:
Egy 2009-es kommentet idézve kijelenthető, hogy a Petőfi "Rontom-bontom" műsorcíme egy iskolarádió szintjét sem üti.
Bocsi az offért, ezt muszáj volt.
 #157744  Szerző: noartist

kukac írta:Ez gyorsan ment...
http://mediatanacs.hu/cikk/171480/Kozle ... adohalozat
Érdeke az NMHH-nak, hogy gyorsan pont kerüljön az ügy végére.
Feltételezem, hogy a pályázat is a lehető leggyorsabban lezajlik majd.
(igen, valószínűleg azért is, mert már előre eldőlt a Class FM sorsa)
 #157740  Szerző: noartist

Nyugalom, ebből akár még jól is kijöhetünk. Ha -valami csoda folytán- egy igazságos pályázat zajlik le az elkövetkező időben, még lehetnek meglepetések.
A Class FM-nek mennie kell, ezt tudta a Sláger is.
... várjuk ki a végét!
 #157732  Szerző: markfelt

robert11 írta:Na egyre inkább úgytűnik megszűnik a klasztalan. Szellő is bemondta az rtl-n én azthittem hogy megmenekül majd így hogy eladták egy másik tulajnak úgyhogy a Balázshallgatók kereshetnek másikműsort de még van idejük eldönteni kit fognak hallgatni Bocsiékat vagy esetleg Harsányit a talpramagyarban vagy Happyéket a slágerfmen. hacsak megnem menti valaki őket de kitudja az az igazság hogy ha valaki nincs jóba a miniszterelnökkel akkor ott tapossák el ahol tudják ha nem az ő érdekeiket szolgjálja valaki. már bocsi ezt törölni fogják de sajnos ezt ki kell mondanom. Jelen helyzetben így működnek a dolgok csak az van amit Orbánék akarnak hogy legyen. de nem is akarok nagyon belemenni a politikába mert abból jól nem lehet kijönni. Én eddig se hallgattam a classt úgyhoy nekem tökmindegy én örülök ha megszűnik így lesz a music és az r1 addig pesrsze amíg a musicot is meg nem szűntetik megint csak fogyatkoznak az adók és kevés lesz a választék pedig már kezdtem örülni hogy visszatér az a korszak mint régen mikor vol troxi rádió1 risefm és lehetett választani csemegézni melyiket akarod hallgatni és szép lassan morzsolódtak le annyira hogy már a végén csak az r1volt és még az is megszűnt.
Vidékiek lesznek gondba nekünk még ittlezs még a Petőfi meg a sláger bár azon csak 80 90esek mennek de vidéken a Petőfit kivéve nemlesz más cska helyiadó amit hallgathatnak majd az emberek ha van nekik legtöbben kénytelenek lesznek átállni a Petőfire hacsaknem olyan körzetben laknak városban ahol jön még az r1 vagy a music fm de ahol nem ott csak a Petőfi marad
nagyon jól jártak ezekkel az országosfrekikkel mind a neo mint a class még az r1nek se volt annó ennyii vidéki frekvenciája sok volt nekik is de volt olyan hely város azért a hol ők nemvoltak foghatóak de ennek akkor most egycsapásra végelesz és hiába pályáznak lehet évek telnek el úgy mint a rádió1nél mire visszatérnek addig meg mindneki átáll valami másra.
Köszönjük, de ebben semmi lényeges nem volt megint.
 #157731  Szerző: asr27

robert11 írta:Na egyre inkább úgytűnik megszűnik a klasztalan.
Nincs rendes neve ennek a rádiónak? :gülü2:
 #157729  Szerző: small

robert11 írta:Na egyre inkább úgytűnik megszűnik a klasztalan. Szellő is bemondta az rtl-n én azthittem hogy megmenekül majd így hogy eladták egy másik tulajnak úgyhogy a Balázshallgatók kereshetnek másikműsort de még van idejük eldönteni kit fognak hallgatni Bocsiékat vagy esetleg Harsányit a talpramagyarban vagy Happyéket a slágerfmen. hacsak megnem menti valaki őket de kitudja az az igazság hogy ha valaki nincs jóba a miniszterelnökkel akkor ott tapossák el ahol tudják ha nem az ő érdekeiket szolgjálja valaki. már bocsi ezt törölni fogják de sajnos ezt ki kell mondanom. Jelen helyzetben így működnek a dolgok csak az van amit Orbánék akarnak hogy legyen. de nem is akarok nagyon belemenni a politikába mert abból jól nem lehet kijönni. Én eddig se hallgattam a classt úgyhoy nekem tökmindegy én örülök ha megszűnik így lesz a music és az r1 addig pesrsze amíg a musicot is meg nem szűntetik megint csak fogyatkoznak az adók és kevés lesz a választék pedig már kezdtem örülni hogy visszatér az a korszak mint régen mikor vol troxi rádió1 risefm és lehetett választani csemegézni melyiket akarod hallgatni és szép lassan morzsolódtak le annyira hogy már a végén csak az r1volt és még az is megszűnt.
Vidékiek lesznek gondba nekünk még ittlezs még a Petőfi meg a sláger bár azon csak 80 90esek mennek de vidéken a Petőfit kivéve nemlesz más cska helyiadó amit hallgathatnak majd az emberek ha van nekik legtöbben kénytelenek lesznek átállni a Petőfire hacsaknem olyan körzetben laknak városban ahol jön még az r1 vagy a music fm de ahol nem ott csak a Petőfi marad
nagyon jól jártak ezekkel az országosfrekikkel mind a neo mint a class még az r1nek se volt annó ennyii vidéki frekvenciája sok volt nekik is de volt olyan hely város azért a hol ők nemvoltak foghatóak de ennek akkor most egycsapásra végelesz és hiába pályáznak lehet évek telnek el úgy mint a rádió1nél mire visszatérnek addig meg mindneki átáll valami másra.

esetedben mindig az orális szex áldására tudok gondolni....
 #157728  Szerző: robert11

Na egyre inkább úgytűnik megszűnik a klasztalan. Szellő is bemondta az rtl-n én azthittem hogy megmenekül majd így hogy eladták egy másik tulajnak úgyhogy a Balázshallgatók kereshetnek másikműsort de még van idejük eldönteni kit fognak hallgatni Bocsiékat vagy esetleg Harsányit a talpramagyarban vagy Happyéket a slágerfmen. hacsak megnem menti valaki őket de kitudja az az igazság hogy ha valaki nincs jóba a miniszterelnökkel akkor ott tapossák el ahol tudják ha nem az ő érdekeiket szolgjálja valaki. már bocsi ezt törölni fogják de sajnos ezt ki kell mondanom. Jelen helyzetben így működnek a dolgok csak az van amit Orbánék akarnak hogy legyen. de nem is akarok nagyon belemenni a politikába mert abból jól nem lehet kijönni. Én eddig se hallgattam a classt úgyhoy nekem tökmindegy én örülök ha megszűnik így lesz a music és az r1 addig pesrsze amíg a musicot is meg nem szűntetik megint csak fogyatkoznak az adók és kevés lesz a választék pedig már kezdtem örülni hogy visszatér az a korszak mint régen mikor vol troxi rádió1 risefm és lehetett választani csemegézni melyiket akarod hallgatni és szép lassan morzsolódtak le annyira hogy már a végén csak az r1volt és még az is megszűnt.
 #157726  Szerző: small

csadam írta:
mikrofonos írta:Az egész ügyben az egyetlen - talán - pozitív elem, hogy az adóhálózat bővítéséről is szó van.
Amire azért van szükség, hogy ha esetleg lesz valami a Class után - pláne ha propagandaadó lesz - minél több emberhez eljusson a "Nemzeti Atyai Szent Beszéd".
csadam, nálad van a pont!
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 510