RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#157759  Szerző: Promenád

admin írta:Jó, nálam is eljött az a pillanat, kedves Robert11, mostantól kérlek sűrítsd három rövid mondatba és napi egy hozzászólásba (nem topiconként, hanem összesen) a mondandódat. Köszi!
Nyugi, más topicban is nyomja a nokedlit, de teljesen igazad van. Gondolja át mielőtt bepötyögi. :)
 #157756  Szerző: small

admin írta:Jó, nálam is eljött az a pillanat, kedves Robert11, mostantól kérlek sűrítsd három rövid mondatba és napi egy hozzászólásba (nem topiconként, hanem összesen) a mondandódat. Köszi!
respect barátom! :)

így a jövőben csak ennyit kell olvasnunk. Györke Attis azt mondta. Troy nem mondta be. Bogi biztosan bemondaná.
 #157755  Szerző: markfelt

Jó, nálam is eljött az a pillanat, kedves Robert11, mostantól kérlek sűrítsd három rövid mondatba és napi egy hozzászólásba (nem topiconként, hanem összesen) a mondandódat. Köszi!
 #157754  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
robert11 írta:szábusz szábusz lehet nyerni ájándékcsomág csák mondanikelll á szlogent áléálé.
Kérdezém akkor a T. Tagokat, hogy vajon ez normális jelenség, és csak én kapok agyfaszt, vagy valóban aggodalomra adhat már okot? :hit: :gülü2:
engem is nagyon zavar már.
 #157753  Szerző: dkemeny77

robert11 írta:szábusz szábusz lehet nyerni ájándékcsomág csák mondanikelll á szlogent áléálé.
Kérdezém akkor a T. Tagokat, hogy vajon ez normális jelenség, és csak én kapok agyfaszt, vagy valóban aggodalomra adhat már okot? :hit: :gülü2:
 #157752  Szerző: robert11

Mák Kata tényleg jó csaj én is bírom ő és Kiss Márti a kedvenc műsorvezetőim a nők közül. Remélem sokáig ottlesznek amíg van music fm. Mindketten megállják a helyüket a rádióban. a franciafiúról az óta semmit nem hallani legalábbis én nemhallottam róla melyik tvcsatornához megy akkor vagy mi lesz vele mert aztmondták tévéznifog annyira mondjuk nem izgat de azért picit érdekel. szábusz szábusz lehet nyerni ájándékcsomág csák mondanikelll á szlogent áléálé.
Én még Norina megszólalásait hiányolom mióta nincs Kuki az óta nembeszél bele a mikrofonba pedig jó lenne kedves lány ő is már beszéltem vele telefonon mikor régen párszor betelefonáltam a kivibe már rég volt.
 #157749  Szerző: noartist

Mák Kata van délután 5-től is ma, és olyan, mint egy óvodás, amikor elviszik a kedvenc játékboltjába. (szigorúan pozitív, jó értelemben!)
Imádom a csajt, nem az az unalmas, sablondumákat ismételgető típus, jó gondolatai vannak, és érezni, hogy szereti, amit csinál. :)
Ilyen rádiósokból kéne több!
 #157733  Szerző: markfelt

Milán írta:
Dani írta:Ma egész nap lényegében konzerv adás ment.(Öninditó, Délutáni roadshow) Komolyan nem tudják ezt megoldani másképpen?
Szerintem totál egyértelmű. Egy évben kötelezően ki kell adni a szabadságokat, ez törvény írja elő. Sőt, azt is előírja - hogy egy nap hány órát dolgozhat az ember. Nem vezetheti egész nap mondjuk a Kiss Márti a műsorokat.
Ez a médiára nem vonatkozik, ahol mindenki számlás, és/vagy feketén dolgozik.
 #157725  Szerző: small

Milán írta:
Dani írta:Ma egész nap lényegében konzerv adás ment.(Öninditó, Délutáni roadshow) Komolyan nem tudják ezt megoldani másképpen?
Szerintem totál egyértelmű. Egy évben kötelezően ki kell adni a szabadságokat, ez törvény írja elő. Sőt, azt is előírja - hogy egy nap hány órát dolgozhat az ember. Nem vezetheti egész nap mondjuk a Kiss Márti a műsorokat.
többségük vállalkozó, és itt akkor bukott is az elméleted.
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 565