RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU Fórum

#162877  Szerző: Wolfman

Király az új külső! :yes:
 #162013  Szerző: Attis

Zsolt írta:
Attis írta:Azért jó szívvel nem csatlakozom a Köszönjük Class FM felirathoz.
Nem örültem, hogy megszületett, nem örülök, hogy elhunyt.
Ez nekem is végigfutott a fejemben, de a aztán a Népszabadság megszűnése jutott eszembe. Lényegében mindkettő bűnben fogant, de ettől azért sok szempontból érdemes elvonatkoztatni. Ha másért nem, legalább azért mert megszűnése pillanatában mindkettő relatíve függetlenül működött.
:yeah:
 #162008  Szerző: Zsolt

Attis írta:Azért jó szívvel nem csatlakozom a Köszönjük Class FM felirathoz.
Ez nekem is végigfutott a fejemben, de a aztán a Népszabadság megszűnése jutott eszembe. Lényegében mindkettő bűnben fogant, de ettől azért sok szempontból érdemes elvonatkoztatni. Ha másért nem, legalább azért mert megszűnése pillanatában mindkettő relatíve függetlenül működött.
 #161999  Szerző: Attis

Azért jó szívvel nem csatlakozom a Köszönjük Class FM felirathoz.
 #161159  Szerző: thenewdeam0n

Miután mindenki megismerkedett az 500-as szerverhibával ideje lenne otthagyni a VirtualPro-t végre..
 #158351  Szerző: asr27

Lassan már ritka lesz az a pillanat, amikor megy az oldal... Nem igaz, hogy nem lehetne megoldani ezt a problémát...
 #158314  Szerző: Gr3g0ry

A hónap elején ment el az egyik kiszolgálójuk a kiszolgáló mennyországba,valószinűleg ennek a utóhatását észlelhetjük.Tanácsolom a illetékeseknek hogy jelezzék a problémát "http 500" kódtal a szolgáltató felé.
 #158008  Szerző: kukac

noartist írta:Vannak problémák, valóban. Az utóbbi időben rendszeressé vált az ilyesmi.
...közben pedig ott virít a hostingcég logója a lap tetején.. :)
 #157993  Szerző: noartist

Vannak problémák, valóban. Az utóbbi időben rendszeressé vált az ilyesmi.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 53