RADIOSITE Fórum

• Amit soha nem játszanék le...

#158083  Szerző: frekivadasz

1: Ez egy népszerű felvétel. Nem betenni hiba.
2: Az egyéni ízlést kizárólag akkor visszük bele a munkánkba, ha az egyezik a rádió érdekeivel. Tehát általában soha.
 #158082  Szerző: Gr3g0ry

frekivadasz írta:Máris megbuknál mint zenei szerkesztő egy kereskedelmi rádióban. Rögtön két okból is. :)
Miért is?
 #150854  Szerző: Gr3g0ry

Amit manapság játszanak annak kb 50%-át,egyesek énekelni sem tudnak, ha meg mégis állandóan fel- vagy le-patchelik hangját, k@&#ra irritál. :shoot:
 #123378  Szerző: mihalylovics

Ne haragudjatok, de ahhoz képest, amit pár hozzászólással előbb kiírtam, még mindig inkább a Majka, ezerszer... (pedig őt sem szeretem, különösen a Belehalokat)
 #123377  Szerző: noartist

Aki szereti ezeket,az hallgasson bele a SzolnokFM/Aktív kívánságműsorába.
Engem kínozni lehetne velük,5 perc után -fittyet hányva a magas benzinárra- felégetném a rádiót.Tragédia.(Gong is közel van ehhez..)
 #123376  Szerző: kukac

Majka es az egymillio kattintasos slagere totalis hallgatouldozes, mas kerdes hogy a figura csokosnak szamit, lsimon is megmondta, hogy az artisjus penzek negyedenek elkommunizalasabol olyan kvalitasu eloadokat fognak honoralni, mint majka, vagy a karpatia.
 #123367  Szerző: Csongii

Na jó, viszont Majka dala a MaHaSz slágerlistán is fent domborított nem kevés ideig. Bár persze előfordulhat, hogy régen Zámbó Jimmy dalai is fent voltak az Editor Choice-ban vagy a Rádiós Top 40-ben.
Ettől függetlenül biztos sokan nem szeretik/szerették.
 #123365  Szerző: mimi

Anno volt egy olyan cicaharc, hogy Majka nekiment Szever Pálnak és mocskos nagy hisztit rendezett, hogy miért nem játssza a Class a Belehalok-ot, amikor a youtube-on rohadt nagy nézettsége van és minden autóból az bömböl. Zámbó Jimmyvel lehetne talán párhuzamot vonni, aki szintén hallatlanul népszerű, de az a nagy baj nála is meg Majkánál is, hogy szélsőségesen viszonyul hozzájuk a közönség. Engem például a víz kiver tőle, a Petőfin is azonnali elkapcsolási faktor volt, amikor játszották. Így kisarkítva arról beszélhetünk, hogy egy dalnál nem is az számít elsősorban a kereskedelmi rádiózásban, hogy hányan szeretik, hanem az, hogy hányan nem kapcsolnak el miatta, és szerethetnek valamit egymillióan is, ha másik egymilliót meg elüldöz.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 30