RADIOSITE Fórum

• Amit soha nem játszanék le...

#158088  Szerző: dkemeny77

Gr3g0ry írta:Nehogy azt higyjétek hogy össze-vissza beszélek Pl ezt mellőzném,erősen irritál...
Ez mind szubjektív. Ez most ''trendi'', ott a helye a kereskedelmi médiumokban. Egy dolog, hogy neked nem jön be, de lehet, hogy másik 100 000 hallgatód megőrül érte. Mert ez a trendi. Mivel népszerű, és szeretik, szerintem az egyedi véleményed játszás esetén nem kell.

Más dolog, hogy az ez egy fát is megnézték már páran... :D
 #158086  Szerző: Gr3g0ry

frekivadasz írta:1: Ez egy népszerű felvétel. Nem betenni hiba.
2: Az egyéni ízlést kizárólag akkor visszük bele a munkánkba, ha az egyezik a rádió érdekeivel. Tehát általában soha.
Lehet hogy népszerű de csak a fiatalok körében....
 #158083  Szerző: frekivadasz

1: Ez egy népszerű felvétel. Nem betenni hiba.
2: Az egyéni ízlést kizárólag akkor visszük bele a munkánkba, ha az egyezik a rádió érdekeivel. Tehát általában soha.
 #158082  Szerző: Gr3g0ry

frekivadasz írta:Máris megbuknál mint zenei szerkesztő egy kereskedelmi rádióban. Rögtön két okból is. :)
Miért is?
 #150854  Szerző: Gr3g0ry

Amit manapság játszanak annak kb 50%-át,egyesek énekelni sem tudnak, ha meg mégis állandóan fel- vagy le-patchelik hangját, k@&#ra irritál. :shoot:
 #123378  Szerző: mihalylovics

Ne haragudjatok, de ahhoz képest, amit pár hozzászólással előbb kiírtam, még mindig inkább a Majka, ezerszer... (pedig őt sem szeretem, különösen a Belehalokat)
 #123377  Szerző: noartist

Aki szereti ezeket,az hallgasson bele a SzolnokFM/Aktív kívánságműsorába.
Engem kínozni lehetne velük,5 perc után -fittyet hányva a magas benzinárra- felégetném a rádiót.Tragédia.(Gong is közel van ehhez..)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 30