RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#158134  Szerző: noartist

Pont olyan silány, vacak a humoruk, mint a rádió maga. Nincs mit szépíteni ezen, ez jelenleg a budapesti rádiós piac legjobban összecsapott rádiója.
Talán az esti műsorsáv ér valamit, aminek nem tudom pontosan a címét, de puskázni sem tudok, hiszen nem sikerült feltölteni még a műsorokat normálisan a weboldalukra.
 #158101  Szerző: tomee

Nem mintha amúgy ez a fajta humor nem találkozna tökéletesen a magyar néplélek szórakozásról alkotott igényeivel...
 #158079  Szerző: dkemeny77

robert11 írta:Anikó vagyok küldöm a topslágereket :) Klasztalant is cikizhetnék már kicsit úgy mint annó a danubiuszt dumabiusznak :D emlékeztek azt meséltem mikor emiatt majdnem büntit kaptak 2004 nyarán.
Igen. Fantasztikus lenne.
 #158067  Szerző: Attis

Na jó, akkor befejeztem.
 #158066  Szerző: robert11

Anikó vagyok küldöm a topslágereket :) Klasztalant is cikizhetnék már kicsit úgy mint annó a danubiuszt dumabiusznak :D emlékeztek azt meséltem mikor emiatt majdnem büntit kaptak 2004 nyarán.
 #158065  Szerző: Attis

Ma pár percig belehallgattam, és beleszaladtam az említett Music fikkantós reklámba. Amúgy tök kreatív. :yeah: :troll:
Remélem már készül novemberre a classtalanítás... :sick:
Borzasztó nagy csalódás ez a rádió. A korábbinak is voltak hibái, de ez UNDORÍTÓ.
 #157791  Szerző: noartist

small írta:
tomee írta:
admin írta:"Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.
Balázsékért beáldoznák Bochkorékat? (Szerintem igen)

simán lehet hogy Lajos kukázza a musicot, és megy helyette a Class. üzletileg logikus lépés lenne...
Másik topicban már megválaszoltuk, miért nem lesz ebből semmi.
 #157789  Szerző: small

tomee írta:
admin írta:"Balázs úgy gondolom, jó ideig most nem lesz országos frekin. Majd a 89.5-re átnyergel, gondolom.
Balázsékért beáldoznák Bochkorékat? (Szerintem igen)

simán lehet hogy Lajos kukázza a musicot, és megy helyette a Class. üzletileg logikus lépés lenne...
 #157779  Szerző: markfelt

Nem akarok találgatni, teljesen felesleges időpocsékolás.
  • 1
  • 908
  • 909
  • 910
  • 911
  • 912
  • 1036