LuciFerko írta:Szia!Sszilu írta:Most már csak az a kérdés, melyik adó konkrétanLuciFerko írta:Erre valami ötleg?Szia!
102.5 MHz, olasz https://www.youtube.com/watch?v=mMFse4C ... e=youtu.be
az RTL102.5 streammel nem egyezett.
Pedig valószínű, hogy az RTL102,5 van a felvételen. A 27. másodpercben hallható az RTL által használt, reklámok közötti kis rövid szignál.
Én nap mint nap hallok olasz hangot ezen a frekin, de mindig az RTL szólal meg.
Figyeld ezt a frekit, ott lesz ez az adó máskor is!
Ü.. Sz.
Melyik frekiket érdemes még figyelni, ahol működik 450 km-en belül olasz, és esélyes itt a vétele?
Eddigi tapasztalataim alapján nem a 450, hanem a 600 km körüli adók jönnek szóba, amelyek már elég távol vannak a szlovéniai hegyektől. Esetedben, az ezen a frekin üzemelő RTL adók nagy számát tekintve, nem fogjuk megtudni az adó helyét...
Nálam Castel san Pietro Terme a legerősebben fogható olasz adó, a 91,4-en szinte minden nap RDS minőségűre javul.
90,5; 98,0; 98,1; 94,7; 106,1; de bármely "üres" helyen érdemes hallgatózni. Legalább 10 adót lehet nálam napi szinten elérni, persze többnyire borzasztó minőségben. Ancona, Rimini, San Marino környéke eddig a déli határ, és az Appeninek csúcsai. A legtávolabbi olasz adóm az RTL, Casina/Frazione adójáról, kb. 645 km-ről. A szlovén határhoz közeli adókat, mondom, nem tudom befogni, a szlovén hegyek miatt.
Kovi!
Nálatok, szerintem, Joe tapasztalatai a mérvadóak. Több olasz adót vett már sikeresen!
Ü.: Sz.
Horváth Szilárd