RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#158435  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:91,5-en mulatós mi lehet?
Pannon Rádió?
 #158428  Szerző: joe

Sszilu írta: Kovi!

Nálatok, szerintem, Joe tapasztalatai a mérvadóak. Több olasz adót vett már sikeresen!

Ü.: Sz.
Úgy van, de csak egy visszatérő vendég van: 104,5 Travisio-ból. Amúgy a többi adót illetően egy-egy alkalommal 670-710km-ről vettem őket Velencétől 50-60km-re észak-nyugatra lévő hegycsúcsokról...ami érdekes a szlovén Koper adóját többször, több frekvencián is vettem, de a tőle 10-15km-re lévő olasz Trieszt város adóit még nem. Joe
 #158425  Szerző: Sszilu

LuciFerko írta:
Sszilu írta:
LuciFerko írta: Igen, de olasz nem jött, pedig fél órája figyelem :D Lengyelt már vettem párat, de olaszt a maival együtt csak kettőt.
Ja, még a 103,9 Radio Padova (V) gyakori vendég.
Az itt a Kék Duna miatt felejtős. Hány elemes antennával veszed? Nekem csak egy V dipól van a 10 emeletes tetején, de emiatt is volt hiszti :)
5 elemes, kis erősítővel.
 #158423  Szerző: LuciFerko

Sszilu írta:
LuciFerko írta: Igen, de olasz nem jött, pedig fél órája figyelem :D Lengyelt már vettem párat, de olaszt a maival együtt csak kettőt.
Az itt a Kék Duna miatt felejtős. Hány elemes antennával veszed? Nekem csak egy V dipól van a 10 emeletes tetején, de emiatt is volt hiszti :)
 #158422  Szerző: Sszilu

#158420  Szerző: LuciFerko

Sszilu írta:
LuciFerko írta:
Sszilu írta:Szia Luciferko!

Egy friss felvétel, ami 17:20 körül készült, kedvcsinálónak:
https://1drv.ms/u/s!AqVs4ayqsep7p2M6UGKVE3AhDUf6

Milyen polarizációba vetted őket?

Egytől-egyig V-ben! Látom, elcsípted a lódzi adót! :-)
Igen, de olasz nem jött, pedig fél órája figyelem :D Lengyelt már vettem párat, de olaszt a maival együtt csak kettőt.
 #158419  Szerző: Sszilu

LuciFerko írta:
Sszilu írta:Szia Luciferko!

Egy friss felvétel, ami 17:20 körül készült, kedvcsinálónak:
https://1drv.ms/u/s!AqVs4ayqsep7p2M6UGKVE3AhDUf6

Milyen polarizációba vetted őket?

Egytől-egyig V-ben! Látom, elcsípted a lódzi adót! :-)
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 331