RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#158515  Szerző: Kovi02

Törökök! Most!!
 #158511  Szerző: joe

LuciFerko írta:
joe írta:Közben már Egyiptom is fel-fel fédelget...R1 1tv Szocsiból színesben jön...
most indul az OIRT nálam :))) Látom fogtad az örményt megint, én meg megint lemaradtam róla :( Távolságban nem extra, de különlegesnek számít.
Megint csak harmat gyengén...most törökök csapkodnak a CCIR-URH sáv alján...
 #158509  Szerző: LuciFerko

joe írta:Közben már Egyiptom is fel-fel fédelget...R1 1tv Szocsiból színesben jön...
most indul az OIRT nálam :))) Látom fogtad az örményt megint, én meg megint lemaradtam róla :( Távolságban nem extra, de különlegesnek számít.
 #158508  Szerző: joe

Közben már Egyiptom is fel-fel fédelget...R1 1tv Szocsiból színesben jön...
 #158502  Szerző: Kovi02

joe írta:
Kovi02 írta:A jordán tévé hangja percek óta stabil nálam,szóval DK irányból is lehet valami.
Nálam - 150 km-rel keletebbre - nem jön a jordán TV...vannak ilyenek...
Nálam még mindig jön,de csak a képvivő.(ráadásul az adónak háttal van a nem is sávra méretezett antenna)
 #158501  Szerző: joe

Kovi02 írta:A jordán tévé hangja percek óta stabil nálam,szóval DK irányból is lehet valami.
Nálam - 150 km-rel keletebbre - nem jön a jordán TV...vannak ilyenek...
 #158499  Szerző: Kovi02

joe írta:
Kovi02 írta:
joe írta:"Kovi02" - köszi :D - közben már a Kaukázus környékét figyelem, a TV R1-2 csatornákon harmat gyenge terjedés van...Joe
Mit köszönsz meg? -nem értem- :D
A riasztást...svéd, norvég terjedésről...északi irányt egyáltalán nem figyeltem... :)

Közben már TV is eltűnt...
Szívesen..bár nem értem,mit kéne ezen megköszönni,szerintem az a normális,hogy ha terjedés van,jelezzük egymásnak,ha van rá lehetőség.
A jordán tévé hangja percek óta stabil nálam,szóval DK irányból is lehet valami.
 #158498  Szerző: joe

Kovi02 írta:
joe írta:"Kovi02" - köszi :D - közben már a Kaukázus környékét figyelem, a TV R1-2 csatornákon harmat gyenge terjedés van...Joe
Mit köszönsz meg? -nem értem- :D
A riasztást...svéd, norvég terjedésről...északi irányt egyáltalán nem figyeltem... :)

Közben már TV is eltűnt...
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 552