RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#158530  Szerző: Dawe1797

Kata műsorai a hétvége kivételével tuti, hogy élőek! Interaktív, mindig olvas be sms-eket, közlekedési infókat.
 #158522  Szerző: Kovi02

Milán írta:De!
Tegnap direkt megnéztem, bent volt a Kata a műsora előtt az Önindítóba és látszódott hogy bent van a stúdióban. Amúgy most el is tűnt a weblapról hogy on-line lenne a kamera, viszont itt még látni hogy megy:
http://streamstat.hu/online.cgi?3637&89.5_MUSIC_FM
Az OK,hogy bent van,de szerintem a következő napok műsorait veszi fel.(múltkor a kamerákat még fordította el,amikor már a rádióban beköszönt.(és nincsen 10mp késés az éteri rádióadás és a kamerakép között,hanem csak 2!)
 #158519  Szerző: Milán

De!
Tegnap direkt megnéztem, bent volt a Kata a műsora előtt az Önindítóba és látszódott hogy bent van a stúdióban. Amúgy most el is tűnt a weblapról hogy on-line lenne a kamera, viszont itt még látni hogy megy:
http://streamstat.hu/online.cgi?3637&89.5_MUSIC_FM
 #158518  Szerző: Kovi02

Milán írta:Miért van az szerintetek, hogy Mák Katánál az utóbbi időben össze-vissza vannak forgatva a kamerák? Eddig sosem zavarta, most már annál inkább?
Nem élő az adás?
 #158517  Szerző: Milán

Miért van az szerintetek, hogy Mák Katánál az utóbbi időben össze-vissza vannak forgatva a kamerák? Eddig sosem zavarta, most már annál inkább?
 #158514  Szerző: robert11

Egyszer meg olyan volt, hogy lement este a hétórásihírek, erre közli Juhász Geri, hogy elnézést kérünk ez a technika ördöge de véletlen a tegnapi hírek kerültek adásba mondta ezt 2 szám elteltével és az után leadták az épp aktuális híreket.
 #158489  Szerző: Dawe1797

noartist írta:Elég csúnya a reklám utáni ,, back to the music faster"-re ráhúzni a híreket.

Tegnap is volt pár ilyen baki, mi folyik itt? Egyre gyakoribb.
Ha már baki: egyik nap elég érdekes volt, amikor kétszer egymás után lement ugyanaz a reklám! :twisted:
 #158471  Szerző: noartist

Elég csúnya a reklám utáni ,, back to the music faster"-re ráhúzni a híreket.

Tegnap is volt pár ilyen baki, mi folyik itt? Egyre gyakoribb.
 #158450  Szerző: markfelt

A Hegyi Gábor jelenség beszédtéma a budapesti rádiósok körében. Minden sörözéskor előkerül, mondhatni.
 #158448  Szerző: kukac

robert11 írta:Telefonálókról jut eszembe: Hegyi Gábort biztos ismeritek. Ő mindenhova betelefonál. Régen telefonált a Roxiba, de volt úgy hogy a rádió1et is felhívta. Most meg sokszor felhívja a musicfmet de már nem időzik annyit mint régen. Lehet érezte hogy lerázták még Cooky idejébe mert sokat tudott dumálni a mecsről, meg külömböző témákról, dícsérte a rádiókat mikor melyiket hívta. Bírom a formát. Rádió1en még most nemhallotttam, de lehet már felhívta őket is mióta visszatértek.
Érdekes, tudsz még ilyeneket?
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 565