Interjú Tóth Brigittával, a Class volt hírszerkesztőjével. Érdemes elolvasni.
http://24.hu/media/2016/09/09/besokallt ... orszagban/
http://24.hu/media/2016/09/09/besokallt ... orszagban/
frekivadasz írta:Tudom, most aztán megfogtam a lényeget (nem), de:nem szakmai portál, így simán előfordulhatnak ezek az elszólások...
"Elhallgat a frekvencia"
"103,3-as országos frekvencia"
Nincs ennél a médiumnál egy olyan ember se, aki érti, hogy miről és mit ír?
Bár itt a radiosite cikkei között is volt már valahány MHz-es hullámhossz - a hajamat tépem
LuciFerko írta:A lényege a mondandómnak, hogy elméletileg jobban kellene jönni a Petőfinek, mégis a Class szinte a kifogástalan. Szóval itt nem a földrajz, hanem az adóirányítottsága más.Gyurii írta:Ha már átszólás.. Annyira érződik a komádi adókon, hogy a 96,7 Petőfi Romania felé van irányitva. Kint Kiralyhagonal 96,7 megallt a seeker a 101,6 Class Fm szinte halott volt abban a pontban.Békéscsaba sík területen van, sőt van egy bazi magas töltésfal Komádi irányába. Románia meg hegyes
Itt nalunk Bekescsaba a 101,6 kituno a 96,7 meg egy 0. (Akarcsak a szentesi.)A Bakonyban is több helyen jönnek a komádi, szentesi adók. A Mecsekben meg a kékesiek, győriek
LuciFerko írta:A Mecsekben van olyan hely,ahol a pécsi adó kb. sehogy se jön,de az úzdi és a kabhegyi jön. Bonyhádnál meg a Petőfi a 93,9-en üvölt,mobillal is teljesen hallgathatóan szól,nem is értem hogy lehet helyi freki a 94,0,mikor a 93,9 helyiként szól ott.Gyurii írta:Ha már átszólás.. Annyira érződik a komádi adókon, hogy a 96,7 Petőfi Romania felé van irányitva. Kint Kiralyhagonal 96,7 megallt a seeker a 101,6 Class Fm szinte halott volt abban a pontban.Békéscsaba sík területen van, sőt van egy bazi magas töltésfal Komádi irányába. Románia meg hegyes
Itt nalunk Bekescsaba a 101,6 kituno a 96,7 meg egy 0. (Akarcsak a szentesi.)A Bakonyban is több helyen jönnek a komádi, szentesi adók. A Mecsekben meg a kékesiek, győriek
Gyurii írta:Ha már átszólás.. Annyira érződik a komádi adókon, hogy a 96,7 Petőfi Romania felé van irányitva. Kint Kiralyhagonal 96,7 megallt a seeker a 101,6 Class Fm szinte halott volt abban a pontban.Békéscsaba sík területen van, sőt van egy bazi magas töltésfal Komádi irányába. Románia meg hegyes
Itt nalunk Bekescsaba a 101,6 kituno a 96,7 meg egy 0. (Akarcsak a szentesi.)