RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159337  Szerző: gyattis

Kovi02 írta: És a célközönség csak ugyanazokat a zenéket hallgatná éveken át? Én hetente igénylem az új zenéket, kb. 10 nagy kedvencemen kívül.
A célközönség zenehallgatási szokásait le lehet kutatni. Ha éveken át szeretik hallgatni a kedvenceiket, akkor ki kell szolgálni Őket.

A Te igényeidet egy másik rádió szolgálja ki, vagy az Internet.
 #159334  Szerző: Kovi02

gyattis írta:
asr27 írta: Nem! Akkor igazi LEJÁRT sláger, tehát azok akik gyakran hallgatnak rádiót, már rég megunták! Nálam is erősen elkapcsolós az említett zene!
Nem baj, ha nem ugyanúgy látjuk a dolgokat ;) Ha a célzott közönség nagyrészének betesztelt a zene, de Te elkapcsolsz róla, és a műsor nagyrészéről is, akkor nem neked szól az említett zenei rádió műsora. Ilyen egyszerű. Szerencsére van választási lehetőség.
És a célközönség csak ugyanazokat a zenéket hallgatná éveken át? Én hetente igénylem az új zenéket, kb. 10 nagy kedvencemen kívül.
 #159331  Szerző: Gr3g0ry

Kovi02 írta:
Gr3g0ry írta: A mai tinédzsereknek mindegy mi szól, imádni fogják.
Szerintem meg nem! Nekem(ebben a korban már) teljesen jól körülhatárolható zenei ízlésem van,(dance, a house zene egyes irányzatai,illetve popzenék remixei)ha pld. a korábban említett Uptown Funk,vagy Cheap Thrills zenékről is azonnal elnyomom a rádiót,mert az ilyen zenéket egyszerűen nem bírom meghallgatni.
Ha rákeresel a youtube-on a több milliós megtekintésekre,akkor láthatod hogy a tizenévesek zöme írkálja "very good","sehr gut muzik","naon joo tetszik","like aki 2016-ban hallgatja" kommenteket.
 #159330  Szerző: gyattis

asr27 írta: Nem! Akkor igazi LEJÁRT sláger, tehát azok akik gyakran hallgatnak rádiót, már rég megunták! Nálam is erősen elkapcsolós az említett zene!
Nem baj, ha nem ugyanúgy látjuk a dolgokat ;) Ha a célzott közönség nagyrészének betesztelt a zene, de Te elkapcsolsz róla, és a műsor nagyrészéről is, akkor nem neked szól az említett zenei rádió műsora. Ilyen egyszerű. Szerencsére van választási lehetőség.
 #159329  Szerző: asr27

gyattis írta:
kukac írta: Az uptown funk egy utánérzés, semmi köze a mai zenei trendekhez, a 70-es évek amerikai diszkóját utánozza (ráadásul Bruno Mars nagyszerű Michael Jackson feelinget imitál), ha ez neked "igazi mai" sláger, akkor nem vagy valami tájékozott a zenei trendeket illetően. Egyébként egy három éves dal.
2014. novemberi megjelenés. Nincs három éves. Két éves sincs. De ez csak egy kis odabökés.

Teljesen mindegy, hogy utánérzés avagy sem. Teljesen mindegy, hogy mit utánoz. Teljesen mindegy, hogy milyen trendbe sorolod.

Ez pörgött mindenhol 2015 telén és tavaszán? Igen!
Imádták az emberek? Igen!
Imádják most is? Igen!
Kortársnak számít? Igen!
Akkor igazi mai!
Nem! Akkor igazi LEJÁRT sláger, tehát azok akik gyakran hallgatnak rádiót, már rég megunták! Nálam is erősen elkapcsolós az említett zene!
 #159328  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta: A mai tinédzsereknek mindegy mi szól, imádni fogják.
Szerintem meg nem! Nekem(ebben a korban már) teljesen jól körülhatárolható zenei ízlésem van,(dance, a house zene egyes irányzatai,illetve popzenék remixei)ha pld. a korábban említett Uptown Funk,vagy Cheap Thrills zenékről is azonnal elnyomom a rádiót,mert az ilyen zenéket egyszerűen nem bírom meghallgatni.
 #159327  Szerző: markfelt

Akkor megmenekült a kereskedelmi média.
 #159325  Szerző: LuciFerko

admin írta:Pálinkareklám reggel? Oké, hogy 5 millió alkoholista országa vagyunk, de a reklámtörvények tudtommal nem változtak ebben az ügyben. Tévedek?

Ja, vagy ezt is annyira veszik komolyan, mint a 40% magyar zene arányt, ok (tudom, kértek felmentést). :)
Kossuthon reggel Csíki Sör reklám ment :)
 #159323  Szerző: markfelt

Pálinkareklám reggel? Oké, hogy 5 millió alkoholista országa vagyunk, de a reklámtörvények tudtommal nem változtak ebben az ügyben. Tévedek?

Ja, vagy ezt is annyira veszik komolyan, mint a 40% magyar zene arányt, ok (tudom, kértek felmentést). :)
  • 1
  • 891
  • 892
  • 893
  • 894
  • 895
  • 1036