RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#159569  Szerző: LuciFerko

Még az is jó pont, hogy igen jól sikerült művészfilmeket is adnak este! Pl 7. pecsét.
Úgy tudom lesznek úgymond súlyosabb filmek is: Ötödik pecsét, Budapesti történetek, Saló, avagy Sodoma 120 napja.
Jó, a Dunán voltak már, de éjjel 1-2 órás kezdéssel anno.
 #159539  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.
Pedig van rajta, 1 perc hírek, ahogy az M4-en is.
Nem csak a paralimpia alatt volt?
 #159536  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:Nekem eddig kifejezetten tetszik az M5, propagandát még nem láttam rajta. Azaz leszámítva az első napon Kerényi és Fekete szereplését.
Milyen jó, hogy vannak ezek az egyperces hírek, legalább át lehet rakni a többi MTVA-csatornára is. :hit:
 #159527  Szerző: mlaszlo

#159523  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:
Gr3g0ry írta:
Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.
Az se bánnom ha spectrum vagy a Viasat History műsoraiból(is) válogatnának,vagy ott a David Attenborough dokumentumsorozatok ami anno mentek.
 #159519  Szerző: LuciFerko

Gr3g0ry írta:
Én a dokumentumfilmeket hiányolom rajta(főleg a általános, középsulis anyagokhoz szánt témakörök szerint).
Tegnap volt egy érdekes természetfilm este, de gondolom majd alakul ez.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 235