Meddig nyomatják még a "Visszatértünk" meg az "Új frekvencia 96.4" szövegeket ?
Szerintem már mindenki tudja..
Szerintem már mindenki tudja..
samsung írta:DiscoShit is csak hétfő kedd szerdán élő, akkor veszikf el egész hétre.thenewdeam0n írta:A szombatesti DJ Factory-ban 11-től Droplex csak szerintem nem játszik kurvára az R1 stúdióban ?az összes az.
Meg se szólal egész adásban, míg az összes más DJ, illetve egy képet se posztolt a rádió 1 stúdiójából mint a többiek.
Ez is felvétel mint a discoshit egész heti adása
Csabárol gondolom nem lenne kényelmes neki átjárni
thenewdeam0n írta:A szombatesti DJ Factory-ban 11-től Droplex csak szerintem nem játszik kurvára az R1 stúdióban ?az összes az.
Meg se szólal egész adásban, míg az összes más DJ, illetve egy képet se posztolt a rádió 1 stúdiójából mint a többiek.
Ez is felvétel mint a discoshit egész heti adása
admin írta: ... anno a Danubiuson a Summer Jam évekig kb 80kbps minőségben volt a Daletben.Drake - Hotline Bling is gyengébb minőségű (legalábbis nyáron, amikor utoljára hallgattam, még az volt), mint a többi zene a Rádió 1-en.
thenewdeam0n írta:Jó is lenne az aac. A TESZKÓS ogg formátum van.Azért a ogg se rossz formátum.
Gr3g0ry írta:Jó is lenne az aac. A TESZKÓS ogg formátum van.noartist írta:Tisztában vagyok vele, hogy nem csak ezen múlik. De ebben az esetben normálisan meg van csinálva (=be van állítva), ami érződik a minőségen is. De miért anyáznék? Egyrészt, nem mobilnettel szoktam netrádiót hallgatni- másrészt vannak alacsonyabb bitrátájú streamek is. A Rádió 1 esetében egy 128-as, valamint egy még alacsonyabb, 48-as is; ezek alkalmasabbak mobilnetes hallgatásra. De érezhető a jobb minőség, ha normális hangkártyáról, normális hangkeltővel hallgatja az ember.A 48-as ugye nem mp3-as hanem aac formátumú?
noartist írta:Tisztában vagyok vele, hogy nem csak ezen múlik. De ebben az esetben normálisan meg van csinálva (=be van állítva), ami érződik a minőségen is. De miért anyáznék? Egyrészt, nem mobilnettel szoktam netrádiót hallgatni- másrészt vannak alacsonyabb bitrátájú streamek is. A Rádió 1 esetében egy 128-as, valamint egy még alacsonyabb, 48-as is; ezek alkalmasabbak mobilnetes hallgatásra. De érezhető a jobb minőség, ha normális hangkártyáról, normális hangkeltővel hallgatja az ember.A 48-as ugye nem mp3-as hanem aac formátumú?