RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160234  Szerző: csadam

Gyurii írta: Kovetkezo hir ugyanaz, csak a hallgatoi szo helyere frekvencia kerul..
Erre gondoltam én is. Ahogy a közmédia megkapta az üres Neo-frekvenciákat, úgy kapja meg majd a R1 a Classét is.
 #160209  Szerző: dkemeny77

Asr, Isten ments, hogy kóstolgatlak. Én szubjektív véleményem osztottam meg, ahogy azt az aláírásomban lévő ''szerintem'' is átadja. Erre neked sikeredett egy olyan reakciót előteremtened, ami minősíthetetlen. Nem hiszem, hogy itt életkorral kellene dobálóznunk, no meg mindenbe mindenhol a politikával, egy szakmai vitában.

Én a nyílt konfrontációt alapvetően kerülő ember vagyok, ezért nem is szeretném folytatni ezt a szóváltást, és javaslom ezt is Neked...
...esetleg házi fekadatként, hogy TE mint az atyaisten nézz meg belülről egy rádiót, olvasgass, és tanulj azoktól a fantasztikus emberektől, akik itt vannak, és képesek bizonyos dolgokra magyarázatot találni a politikát kizárva.

Szép estét kívánok! :)
 #160195  Szerző: djlacee

thenewdeam0n írta:https://www.youtube.com/watch?v=n_f2djX72AY
Ezt ma hallottam Cookynál először :D
Meglepett
Ezt én is kishazamoztam :D
 #160193  Szerző: kukac

uraim, egy gondolat: úgy nagyon nehéz tárgyilagos szakmai vitát folytatni, hogy közben folyton a saját ízléshez hasonlítgatás az egymás gyepálása megy.
 #160192  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:Mai média= politika!
Ezt jelenleg nem lehet ebben az országban szétválasztani!
Felfogtuk h utálod a Rádió 1-et.. Nem kell 2 kommentenként leírni h mennyire utálod
 #160190  Szerző: asr27

Mai média= politika!
Ezt jelenleg nem lehet ebben az országban szétválasztani!
 #160189  Szerző: djlacee

Ne politizáljunk már itt
  • 1
  • 858
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 1035