asr27 írta:A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál.Ja... Sok a topsláger

asr27 írta:A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál.Ja... Sok a topsláger
asr27 írta:Most pedig a New Level Empire - Szerteszét (jelenleg szerintem ez a legjobb friss magyar dal)Szuper, hogy ezt te így látod, szerintem meg a Jazzy.
Mindkettőt imádom.
A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál.
Milán írta:A holnapjukon írnak a barterkedésről, szóval amiket hallasz hirdetések azok közül se biztos hogy mindegyikért fizetnek. Ezt a rádió mindig mérlegeliPersze, ez tiszta, de én a reklámblokkokra gondoltam.Pl. amikor pizzáról töltenek fel képet, ott lehet hogy adnak mondjuk 100 pizzakupont, és az a rádiónak és a pizzás cégnek is jó! Ugye?
Milán írta:Az, hogy azt kifizették nem jelenthet semmit. A NAV-nál már az 500 Ft is hátralékFőleg akkor nagy összeg az az 500 forint náluk, amikor nem szívlelik a cég mögött álló vállalkozót, ugye...
Milán írta:Közben pedig a NAV-os dolognak is utánanéztem, és már nincs semmi hátralékuk..Akkor csak nincs komoly baj.